Provedite vikend u Sarajevu

Događanja Komentari isključeni za Provedite vikend u Sarajevu 18

Turistička agencija “Ka travel” organizira izlet 18.-19.9.2010 u Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine. Sarajevo je grad koji morate svakako posjetiti.

Program putovanja
1. dan, subota:KARLOVAC/ZAGREB – SARAJEVO

Polazak iz Karlovca u 5:00 sati s autobusnog kolodvora, te iz Zagreba s autobusnog kolodvora u 6:00 sati. Dolazak u Sarajevo oko podneva. Po dolasku slijedi razgled grada: Marijin dvor – Skenderija – mostovi na Miljlacki – Evangelistička crkva – narodno kazalište – gradska vijećnica – Careva džamija – Baščaršija – Kujundžiluk – Sahat kula – Gazi Husrevbegova džamija – Ferhadija. Slobodno poslijepodne za osobne programe, kupovinu i uživanje u mirisima i okusima šeher grada. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazak do hotela na Ilidži. Noćenje.

2. dan, nedjelja: SARAJEVO – VRELO BOSNE – ZAGREB/KARLOVAC

Kasniji doručak. Odlazak do Vrela Bosne koja se nalaze u jugozapadnom dijelu Sarajevskog polja. Za njih se slobodno može reći da predstavljaju najljepši dio Sarajeva, ponos Sarajlija koji su oduvijek slobodne trenutke provodili u prekrasnom ambijentu uz žubor rijeke Bosne. Moguća vožnja kočijom u jednom ili oba smjera uz doplatu ili šetnja 3,5 km dugom alejom do izletišta. Nakon razgleda nastavak puta za Zagreb i Karlovac. Dolazak u kasnim večernjim satima.
Cijena putovanja po osobi: 490 kn
Cijena uključuje: prijevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*/4* u Sarajevu u dvokrevetnim sobama na osnovi 1 noćenja sa doručkom, boravišnu pristojbu, pratitelja putovanja, razgled Sarajeva i Vrela Bosne u pratnji lokalnog vodiča, zakonsku jamčevinu, troškove organizacije i rezervacije.
Doplata po osobi za smještaj u jednokrevetnoj sobi: 90 kn
Doplata po osobi za večeru u hotelu: 50 kn
Cijena ne uključuje: ručkove, večere, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, troškove putnog osiguranja.
Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.
Za putovanje u Bosnu i Hercegovinu za hrvatske državljane nema posebnih viznih, graničnih i zdravstvenih regulacija, potrebna je samo važeća putovnica ili osobna iskaznica.
Uvjeti prijave i način plaćanja
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 40
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 5 dana prije početka putovanja.
Prilikom sklapanja ugovora potrebno je uplatiti 30% cijene, a ostatak iznosa najkasnije 14 dana prije početka putovanja.
Postoji mogućnost obročnog plaćanja prema dogovoru.
Za ovo putovanje uplaćeno je jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti kod Euroherz Osiguranje, Zagreb.
Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju promjene kalkulativnih elemenata.
Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti kupnje i provedbe turističkih aranžmana Ka travel d.o.o., izdanje 20.3.2010.
Informacije i rezervacije
KA TRAVEL d.o.o. , TURISTIČKA AGENCIJA
TEL: 047/ 495 – 495
EMAIL: [email protected]

Pretraži

Back to Top