PS3 Super slim uskoro u Satelu

HI tech Komentari isključeni za PS3 Super slim uskoro u Satelu 7

Novi PS3 je znatno lakši i tanji od prethodnika. Novi PS3 ima sve mogućnosti kao i stari, ali uz 34% manju potrošnju energije i 32% manje zauzeće prostora. Štoviše, u Sonyju tvrde da je novi PS3 i nešto tiši od prethodnika.


Među novotarijama koje krase novi uređaj je i funkcija BRAVIA Sync koja vam na odgovarajućim modelima Sonyjevih televizora omogućuje upravljanje PS3 putem HDMI kabela i daljinskog upravljača od televizora, pa čak i gašenje konzole u trenutku kad se ugasi televizor.
Model s hard diskom od 500 GB u Europu stiže 28. rujna ove godine po cijeni od 299 €, dok model s 12 GB Flash memorije (s mogućnošću proširivanja kapaciteta vlastitim SATA diskom) po cijeni od 229 € u prodaju kreće 12. listopada. Na američkom tržištu će biti moguće naći još i model s 250 GB diskom, te paketi s igrama Uncharted 3 GOTY, te Assassin’s Creed 3.

Uz novi PS3 model izdat će se i verzija 3.0 firmwarea, koji je namijenjen i postojećim korisnicima PS3, a tu je i nekoliko novih funkcija poput "What’s New", preko koje se mogu provjeravati novosti u PlayStation Storeu. Istodobno s izlaskom nove verzije, Sony je najavio sniženje cijena starih verzija.
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER, 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366
E-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top