Punto EVO – evolucija završena!

Auto moto Komentari isključeni za Punto EVO – evolucija završena! 11

Ime “Evo”, naglašava razinu evolucije u dizajnu automobila koji je u stanju zadovoljiti sve kupce u smislu tehnologije, vozačkih svojstva i poštivanje okoliša.

Punto Evo ima cilj izgraditi uspjeh svog prethodnika, Grande Punta i postati presedan za inovaciju, sigurnost i stil zahvaljujući nekolicini novih mogućnosti.
Tehnološku izvrsnost Punta Evo dokazuje u prvom redu široki spektar Euro 5 motora, uključujući drugu generaciju 1,3 Multijet i 1,4 MultiAir – revolucionarnu tehnologiju koju je razvio Fiat Powertrain Technologies koja će postupno biti usvojena kod svih Fiat Group vozila. Pored ovih inovativnih i tradicionalnih agregata, tu su i hibridni sustavi koji koriste metan i ukapljeni naftni plin te upotpunjuju paletu eco-friendly motora u segmentu. Za smanjenje potrošnje i emisije štetnih plinova, novi Punto Evo ima u ponudi Start & Stop sustav koji trenutno isključuje motor kada se automobil zaustavi. Start & Stop dolazi kao dio standardne opreme na svim novim Euro 5 benzinskim i dizelskim motorima.
Unutrašnjost automobila je također dobila novitete. Blue & Me-TomTom je infotainment sustav, čiju praktičnost dokazuje zaslon u boji osjetljiv na dodir preko kojeg upravljate telefonskim pozivima, satelitskom navigacijom i svim informacijama koje su potrebne u vožnji a direktno ih preuzima iz on-board računalnih sustava.
Fiat Punto Evo podiže standarde i u području sigurnosti sa sedam zračnih jastuka. To je jedan od rijetkih automobila, u svojoj klasi, koji pruža jastuk za koljena vozača kao standard u svim izvedbama. Osim zračnih jastuka za vašu sigurnost se brinu ABS, EBD (Electronic Brakeforce Distribution) i ESP (Electronic Stability Program) sustavi ali i druge korisne mogućnosti kao što je Hill Holder sustav, koji pomaže vozaču pri kretanju uz brdo, te prilagodljiva prednja svjetla za maglu koja automatski osvjetljavaju zavoj ispred vas.
Konačno, Fiat Punto Evo je još atraktivniji zahvaljujući Fiat Centro stilu. Unutrašnjost (nadzorna ploča, sjedala i instrumenti) je potpuno preuređena te je tako još elegantnija.
AUTO HRVATSKA – Za sve dodatne informacije kontaktirajte naše ljubazno osoblje u salonu u Karlovcu, Zagrebačka 15 F, Ilovac, ili nazovite 047/ 658 030. www.autohrvatska.hr

Pretraži

Back to Top