“RAJ NA KUPI”: Dom za starije i nemoćne koji pomiče standarde vrhunske njege

Dom Komentari isključeni za “RAJ NA KUPI”: Dom za starije i nemoćne koji pomiče standarde vrhunske njege 35

Topao osmijeh, dobri ljudi i obiteljska atmosfera – osjećaj istinskog doma!

U današnje vrijeme zbog modernog načina života obitelj često nije u mogućnosti najmilijima pružiti ono što zaslužuju te smještaj u domu i za obitelj i za korisnika omogućava bolju kvalitetu života.

U predivnom prirodnom ambijentu, na obali rijeke Kupe u Brodarcima nedaleko od Karlovca , nalazi se „Raj na Kupi“, moderni novouređeni dom za starije i nemoćne osobe. Dom prima pokretne, nepokretne i korisnike s poteškoćama u pamćenju te pristupajući svakoj osobi zasebno s maksimalnim poštovanjem podiže kvalitetu života osoba treće dobi na novu razinu.

Kapacitet Doma je 18 korisnika koji će po povoljnim cijenama biti smješteni u prostranim sobama opremljenim kvalitetnom
medicinskom i ortopedskom opremom. Svim korisnicima dostupne će biti i usluge pedikure ,manikure i frizure kako bi sve što
im treba imali na jednome mjestu. Prehrana se sastoji od raznovrsnih jela domaće zdrave kuhinje podijeljenih u pet obroka te
provjerenih i kvalitetnih domaćih namirnica, a jelovnik će se slagati po po željama i potrebama korisnika preporukama liječnika.


Ljubazni i stručni djelatnici, medicinske sestre i njegovateljice, će se maksimalno potruditi da se Vaši najmiliji
osjećaju kao kod kuće, dok ćete Vi znati da ste im osigurali najvišu profesionalnu razinu skrbi. Također, svim
korisnicima je osiguran prijevoz uz pratnju medicinskog osoblja za potrebe terapija i specijalističkih pregleda
dok će im obiteljski liječnik redovito dolaziti u posjet kako bi se osjećali potpuno zaštićeno. Želja i namjera vlasnika
te djelatnika je zajedno s korisnicima i njihovim obiteljima stvoriti ozračje sigurnosti, povjerenja i zadovoljstva.


S namjerom pružanja duhovne okrijepe, posebnost novog doma biti će kapelica Svete obitelji gdje će se svi korisnici moći u miru okupiti u zajedničkoj molitvi. Terasa podno brajde, sjenica s pogledom na Kupu i predivna okućnica zaokružuju idilični obiteljski ugođaj te će svakom korisniku postati neizostavno mjesto odmora te druženja i sklapanja novih poznanstava. Dnevni boravak s TV-om te ponuda društvenih igara pridonose osjećaju zajedništva.

Treća dob ne mora sa sobom nositi breme godina već može biti prilika i izazov za nova iskustva i doživljaje, za nova poznanstva i prijateljstva. Spajajući profesionalnu medicinsku te psihološku podršku stručnog osoblja s vrhunski uređenim prostorom te prirodnim okruženjem, Dom za starije i nemoćne „Raj na Kupi“ uistinu opravdava svoje ime.

 

Boravak u „Raju na Kupi“ osigurava mirne i sigurne zlatne godine svojih korisnika, pruža im toplinu osmijeha i osjećaj istinskog doma. Vi i Vaši najdraži to zaslužujete.

Dom za starije i nemoćne „Raj na Kupi“, Vlasnica: Stefani Klarić
Brodarci 40, 47 000 Karlovac, Mob: 098 951 0955
Facebook: https://www.facebook.com/Dom-za-starije-i-nemo%C4%87ne-Raj-na-Kupi-116284892326784/

Pretraži

Back to Top