Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet 28.10. stižu u Zagreb

Glazba Komentari isključeni za Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet 28.10. stižu u Zagreb 14

Rambo Amadeus ponovno stiže u Zagreb, ovoga puta u klub Boogaloo, gdje će 28.10.2011. promovirati svoj novi live album „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata“. Album će uskoro ugledati svjetlo dana na hrvatskom tržištu u izdanju diskografske kuće Menart.


Mutant Dance Quartet, bend koji je Rambovim fanovima poznat s prethodnih turneja, za potrebe snimanja ovog live albuma proširen je puhačkom sekcijom pa s novom postavom koja će pratiti Ramba Amadeusa u klubu Boogaloo sa sobom donosi i jedan drugačiji zvuk, uz uvijek kontroverzan glazbeni izričaj Svjetskog Mega Cara.
„U neobičnoj interakciji školovanih i samoukih muzičara, koja mi, iskreno rečeno, tijekom proba ponekad zadaje glavobolje, ipak nastaju ti naši originalni muzički rezultati, o kojima će moći prosuditi naša publika i na ovom zagrebačkom koncertu. Bez pretjerane lažne skromnosti, zaista mislim da smo trenutno najveća koncertna atrakcija Balkana,“ kazao je Rambo Amadus ususret svojem ponovnom nastupu pred zagrebačkom publikom i najavio da će dobro protresti Boogaloo.
Najnoviji album koji će Rambo Amadeus tom prigodom promovirati bilježi njegov koncert u beogradskom Domu sindikata kojeg je i sam Rambo opisao kao svoj ponajbolji "Društveno Odgovorni Javni Nastup". Album predstavlja i 8 potpuno novih pjesama koje su premijerno izvedene na tom koncertu, a zagrebačka će ih publika imati prilike po prvi puta čuti uživo upravo u klubu Boogaloo.
Inače, do novog, već traženog glazbenog izdanja Menarta „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata“, publika će moći doći vrlo jednostavno, a detalje ćemo otkriti kroz nekoliko dana!
Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa & Mutant Dance Sexteta kreću u prodaju u ponedjeljak 3.10., a moći će se u pretprodaji do 17.10. nabaviti po cijeni od 70 kuna (nakon toga će cijena ulaznica iznositi 80 kuna), na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:
– Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13,
– Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7,
– Boogaloo klub, Vukovarska 68,
– Dirty Old Shop, Tratinska 22.
Pogledajte: RAMBO AMADEUS – Smoke on the Mountain http://www.youtube.com/watch?v=JUYCPRmWss4&feature=related
Rambo Amadeus – Don Kihot i Sancho Pansa
http://www.youtube.com/watch?v=BZD-NT3ghXY&feature=related

Pretraži

Back to Top