RAMIREZ – koncert u Saxu (subota) 26.3.11.

Glazba Komentari isključeni za RAMIREZ – koncert u Saxu (subota) 26.3.11. 9

S uspješnim singlovima ‘Ti i ja’ te aktualnim ‘Da li me voli’ Ramirez nam je nagovijestio svoj novi album ‘Svijet je lijep’ koji se od ovog tjedna nalazi u prodaji!


Prvi samostalni koncert pred zagrebačkom publikom nakon čak dvije godine održat će ovu subotu, 26. ožujka u zagrebačkom klubu Sax! gdje će vas zagrijati sa gotovo dva sata novih i starih pjesama! Svi oni koji željno iščekuju četvrti Ramirezov album moći će ga kupiti u klubu Sax! po promotivnoj cijeni!
„Svijet je lijep“ donosi mix starog i novog zvuka, a svi poznavatelji rada Ramireza naći će na novom albumu nešto svoje. Zbog prisutnog novog plesnog ritma ovaj album sigurno će privući i nove slušatelje.
„Prilično mnogo loših stvari se dogodilo tijekom rada na ovom albumu, nema smisla da ih nabrajam, dovodeći u pitanje moju vjeru u ono što radimo, međutim, kao u hollywoodskom filmu, dočekali smo svoj happy end i zadovoljni jašemo u sumrak. ‘Svijet je lijep’ je naš najbolji mainstream pop-rock album, možda i zadnji pokušaj za masovnijom komunikacijom. Na sljedećem albumu ili radimo alternativni electro dub step ili prelazimo na sweet metal balade“ – pojasnio je Aljoša Šerić.
Među ostalim na albumu se nalaze pjesme ‘Žene su lijepe kad plaču’ ili ‘Od nas očekujem najviše’ koje će brzo prirasti srcu štovateljima banda. Posebna energija prisutna je u pjesmama ‘Nedodirljiv’ koja je dobila zadatak otvoriti album, ali i pjesma ‘Zbog nas’ koja najbolje ukazuje na dodatnu zvukovnu snagu banda. Iznad svega ističe se pjesma ‘Od svjetla i ptica’ (premijerno nedavno izvedena na humanitarnom koncertu za Ines koja se bori protiv teške bolesti u klubu Boogaloo u Zagrebu) gdje je Ramirez prvi puta sa svima podijelio tu izrazito osobnu pjesmu koja govori o jednoj od najgorih bolesti na svijetu. To je još jedna od pjesama na tragu hita ‘Sedam’ s albuma ‘Divovi i kamikaze’…
Album je miksan kod autora i producenta Skansija koji je dao i svoj pečat na pjesme, a masteriran je u Abbey Roadu u Engleskoj u kojem su radili Coldplay, Kaiser chiefs, Franz Ferdinand, Gorillaz i mnogi drugi.
Za što bolje zagrijavanje za koncert u subotu, na Youtube-u smo Vam pripremili 6 pjesama s albuma..Poslušajte i uživajte!

Žene su lijepe kad plaču

Berlin
Zbog nas

Od svjetla i ptica

Od nas očekujem najviše (Output)

Nedodirljiv
Ulaznice za koncert u Saxu po cijeni od 20 kuna možete kupiti u pretprodaji na blagajni kluba ili na dan koncerta na ulazu u klub!
Subota je pa očekujemo gužvu, kupite svoje ulaznice na vrijeme! Vidimo se!
Popis pjesama na albumu:
Nedodirljiv
Berlin
Zbog nas
Ti i ja
Ponekad
Od svjetla i ptica
Spašen
Od nas očekujem najviše (output)
Nebitan dan
Da li me voli
Pogrešan odgoj i promašene mete
Žene su lijepe kad plaču
MENART

Pretraži

Back to Top