Rasprodane ulaznice za Dubioza Kolektiv!

Glazba Komentari isključeni za Rasprodane ulaznice za Dubioza Kolektiv! 20

Zagrebački koncert Dubioza Kolektiva je rasprodan! Dodan još jedan koncert 28.10. Munjevita prodaja ulaznica ne bi trebala nikoga začuditi jer je cijela 2010. godina u znaku ove popularne bosanskohercegovačke grupe. Na portalu Promoizlog.net imate mogućnost osvojiti novi CD „5 do 12“.


Budući da na je na prodajnim mjestima u Aquarius cd shopu (Varšavska), Rockmarku i klubu Aquarius ostala tek još pokoja ulaznica za koncert 29. listopada, organizatori i bend odlučili su publici iz cijele Hrvatske ispuniti želju pa su dodali još jedan koncert koji će se održati dan ranije, u četvrtak 28. listopada. Prodaja ulaznica za taj koncert počinje u utorak ujutro.

Nitko nije znao kad će točno koncert Dubioza Kolektiva biti rasprodan ali svi su znali jednu stvar – da će se to sigurno dogoditi. Rijetko koji regionalni izvođač se može pohvaliti ovako brzom prodajom ulaznica i time Dubioza Kolektiv definitivo dokazuje svoj neupitan status među hrvatskom tj. zagrebačkom publikom. Unatoč tome, dnevni tisak još uvijek ne pokazuje interes za fenomenom zvanim Dubioza Kolektiv ali svi ostali mediji prate ih pod povećalom. Kako bi bend bio siguran da je sad pravi trenutak za dodatni koncert, pitanje su postavili obožavateljima na facebook stranici te su se, nakon većinom pozitivnih komentara, jednoglasno odlučili za još jedan koncert i to dan ranije, 28. listopada. Nastup nije mogao biti održan dan kasnije zbog drugog programa koji je već odavno rezerviran u zagrebačkom klubu Aquarius.

„Poslije uspješnog oslobađanja Sarajeva i BiH, Walter je odlučio doći u Zagreb i dati svoj doprinos u borbi protiv mrskog neprijatelja. Nadamo se da će i ovaj put prisustvovati velik broj naših suboraca zagrepčana kao i u velikoj bitci kod In music festivala.“ – poručili su članovi Dubioze svim fanovima povodom održavanja dva zagrebačka koncerta, 28. i 29. listopada. ‘Walter’ je inače pjesma s albuma ‘5 do12’ čiji glavni lik utjelovljuje umirovljenika u borbi za opstanak a kritizira vladavinu korumpiranih političara:

Zar si gluh, zar si slijep
Misliš život ti je lijep
Nemaš časti ni poštenja
Puniš svoj džep…

Walter
Je tu oko nas
Svi smo mi Walter
Kad kucne čas…

http://www.youtube.com/watch?v=BDZ3jUB0C1M

PRODAJA ULAZNICA

Prodaja ulaznica za dodatni koncert počinje u utorak ujutro u Aquarius cd shopu u Varšavskoj, Rockmarku u Berislavićevoj 13 te u Aquarius klubu na Jarunu. Preostala su vam samo još 3 dana da nabavite ulaznicu za četvrtak, 28. listopada, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi i dalje 80 kn te na dan koncerta 100 kn. Ukoliko niste stigli kupiti na vrijeme ulaznicu za 29. listopada, ovaj put nemojte napraviti istu pogrešku i čekati zadnji trenutak jer neće biti trećeg datuma.

Pretraži

Back to Top