Rekonstukcija trafostanice u Tvornici automobila REVOZ Novo Mesto

Uncategorized Komentari isključeni za Rekonstukcija trafostanice u Tvornici automobila REVOZ Novo Mesto 21

Predstavljamo vam jedan referentni i značajni projekt koji je realizirala tvrtka Timelektro & Security u Tvornici automobila REVOZ Novo Mesto, u vlasništvu francuskog Renaulta, a radi se o rekonstrukciji trafostanice niskog i srednjeg napona.

Radovi su se izvodili tijekom ljeta 2017. godine a osim tehničke zahtjevnosti, naglasak je bio na vrijeme i termin izvođenja radova, koji su morali biti u vrijeme godišnjih odmora.

Kako proizvodnja ne bi trpila zbog naših radova, prije isključenja struje odradili smo pripremne radove do maksimalnog stupnja izvođenja i samo puštanje u pogon i završne radove smo izveli u zadanom roku i uspješno ostvarili zadani cilj.

Planom radova je predviđena izmjena trafostanice kao sastavni dio stalne modernizacije pogona tvornice i u odnosu na staru opremu ,sada je omogućeno upravljanje trafostanicom iz daljine ,što olakšava funkcioniranje sustava nad kojim se omogućuje kontrola iz upravljačkog centra. Daljinsko vođenje je tehnika vođenja sustava na daljinu radi lakšeg, boljeg i jednostavnijeg reagiranja na zahtjeve trafostanice. Osnovna zadaća daljinskog vođenja trafostanice je obavljanje funkcije lokalnog i daljinskog nadzora, te upravljanje u realnom vremenu.

Mlada smo tvrtka kojoj je cilj i obaveza ulaganje u postojeće djelatnike i stručno usavršavanje i naša najveća vrijednost su naši djelatnici. Kod ugradnje koristimo opremu provjerenih proizvođača na tržištu i ne radimo kompromise u smislu kvalitete proizvoda koje montiramo i ugrađujemo, što se može i provjeriti na našim referentnim objektima: Hotel Roža Portorož, Milšped, Flammifer, Revoz Novo Mesto, Akrapovič, Krka Novo Mesto, Kerschoffset, Weissenburg…

Svakodnevno radimo na poboljšanju usluga našim kupcima uz stalno praćenje i prilagođavanje novim zahtjevima tržišta i za stalne partnere radimo na više lokacija unutar EU.“ – rekao nam je Tomislav Pulez, direktor tvrtke Timelektro & Security.

Timelektro & Security od svojih početaka obavlja vrlo složene i zahtjevne poslove kao kooperant za građevinske tvrtke, ali i na direktno ugovorenim poslovima sa poslovnim subjektima. Ono što ih izdvaja i preporučuje u odnosu na druge je to što nude i rade cjelokupna rješenja za ugovorene objekte neovisno o složenosti i opsegu posla.

Timelektro & Security d.o.o.
Ozalj, Karlovačka cesta 90 D
Mob: 091 600 0380
E-mail: [email protected]

www.timelektro.hr

Pretraži

Back to Top