Renault Captur: gradski crossover

Auto moto Komentari isključeni za Renault Captur: gradski crossover 40

Renault Captur nudi najbolje iz triju automobilskih svjetova: izražajan oblik i položaj vozača po uzoru na sportske terence,prostranost i prilagodljivost unutrašnjosti s praktičnošću i udobnošću jednovolumena okretnost i užitak u vožnji poput kompaktne limuzine.


Renault Captur, crossover s izgledom terenca i praktičnošću i udobnošću jednovolumenskog vozila.
Renault Captur ponosi se privlačnim oblikom i originalnom dvobojnom karoserijom, koja još naglašava njegov karakter. Zahvaljujući kompaktnim mjerama, višem podvozju, velikim kotačima i dobro zaštićenim pragovima, moći ćete otkrivati sve strane svakidašnjeg života. Kompaktan automobil koji nudi iznimno prostranu i udobnu unutrašnjost poput jednovolumena: povišen vozačev položaj, velik prtljažnik, zatvorena mjesta za odlaganje.
Renault Captur nudi slikovitu unutrašnjost s mogućnošću prilagodbe, osobito kad je riječ o sjedalima. Sve upotpunjuje razna oprema svojstvena automobilima višeg razreda: kartica za pokretanje i otvaranje automobila slobodnih ruku, sustav za pomoć pri vožnji uzbrdo, kamera i senzori za vožnju unatrag te Renault R-Link, novo ugradbeno multimedijsko računalo s internetskom vezom.
RENAULT CAPTUR, OKRETNOST I UŽITAK U VOŽNJI. Renault Captur, izrađen na platformi novog Clija (koji slovi kao uzor kad govorimo o komforu vožnje u tom razredu), nudi dinamička obilježja najviše razine, zajedno s dobrim prianjanjem, malom potrošnjom goriva i malim stupnjem ispuštanja CO2, okretnošću i kompaktnošću.
Vaš ZAK d.o.o., Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top