Renault Clio

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Renault Clio 16

Već od 76.500 kn + dodatnih 5.500 kn popusta. Prilika koju prepoznaju i djeca. Iskoristite je odmah!


Njegov izgled i dizajn iznenađuju. Na svjetlosti se ocrtava njegova elegantna linija sa snažnim ramenima. Svjetla su mu naglašena, a čiste zaobljene linije nježno paraju zrak. Podsjećaju na kapljicu vode. Ovaj se automobil ističe svojim snažnim i dinamičnim karakterom te velikodušnom osobnošću. Nećete mu odoljeti!
Sigurnost u kabini
Svoje putnike zna dobro štititi. Uostalom, ne postaje se tek tako referencom u pogledu sigurnosti. Zbog svog odličnog ležanja na cesti, učinkovitog sustava kočenja i tehnologije radi kontrole nad vozilom, postao je prvo vozilo u svojoj kategoriji koje je 2005. godine osvojilo 5 zvjezdica EuroNCAP-a. Povjerenje ulijeva i činjenica da je dva puta izabran „Automobilom godine". Zbog tog povjerenja možete posve bezbrižni krenuti na put.
Akcija se odnosi na određeni broj vozila sa zalihe, vrijedi za fizičke osobe pri kupnji osobnih vozila i traje od 1.3.2012. do isteka zaliha.

Jamstvo vrijedi pri kupnji uz Renault Financiranje i do ispunjenja prvog od dva navedena uvjeta.*Efektivna kamatna stopa (EKS) 9,37% izračunata po nominalnoj kamatnoj stopi
5,99% na rok otplate od 84 mjeseca te troškove obrade 3,2%. Ugovor o kreditu sklapa se sa Société Générale – Splitska Banka d.o.o.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top