Renault Fluence

Auto moto Komentari isključeni za Renault Fluence 24

Renaultovi dizajneri su jednostavnu liniju oblikovali u liniju koja upada u oči.

Vanjski dizajn vozila Renault Fluence slobodno interpretira pravila aerodinamike, pri čemu objedinjuje čistoću i uravnoteženost te dinamičnost i fluidnost.
Udobnost u unutrašnjosti
Udobnost je iznimno važna, kako na dugim putovanjima, tako i na kraćim relacijama. Upravo zato Renault Fluence uz udobnu vožnju nudi i kompletan izbor opreme čiji je zadatak da vožnju uvijek pretvori u ugodan doživljaj, kako za vozača, tako i za ostale putnike. Audio sustav omogućuje spajanje većine prijenosnih audio uređaja tako da možete slušati sve skladbe iz vaše fonoteke. A zahvaljujući podesivim zračnicima koji su ugrađeni u stražnji dio vozila, svi putnici mogu uživati u klima uređaju gdje god sjedili u automobilu.
Korisna tehnologija
S modelom Renault Fluence tehnologija dobiva više oblika. Oblik Renaultove kartice „slobodne ruke” koja omogućuje otključavanje, zaključavanje, ali i pokretanje vozila bez ključa, ako karticu imate sa sobom. Oblik radio uređaja Arkamys® s 3D zvukom.
I konačno, oblik ugrađenog navigacijskog sustava TomTom® sa zaslonom u boji koji je jednostavan za pregled i korištenje. Te inovacije u službi vozača izraz su jedinstvene filozofije: filozofije upotrebljivog napretka.
ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top