Renault Mégane Génération

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Renault Mégane Génération 15

Renault Mégane Génération Voyage svi putevi vode do zadovoljstva.Već od 104.900 kn, minus dodatnih 5.000 kn popusta na vozila sa zalihe.


Osjećaj za upravljačem uvijek je razmjeran osjećaju nadzora nad vozilom. Mégane Génération dojmit će vas se na razne načine. Točnost njegova upravljačkog mehanizma omogućit će vam spretan bijeg iz gradske vreve. Odjurite kao da vozite po novom kolniku jer s novim podvozjem sve imate pod nadzorom.
Mégane Génération svojim će vas iznimnim prianjanjem pozvati na izlet u nepoznato. Njegovi moćni i štedljivi benzinski i dizelski motori dCi s malom potrošnjom goriva obzirni su prema okolišu. Izaberite temperament po svojoj mjeri.
Megane Generation je ugodan i učinkovit. Njegove tehnologije pružaju snažan osjećaj slobode… Sustav zaštite od sudara koji svim putnicima jamči najveću moguću sigurnost obuhvaća dva zračna jastuka, za vozača i suvozača, dva prednja bočna zračna jastuka, dvije zračne zavjesice, sigurnosne pojaseve sa zatezačima na prednjim sjedalima te lampice koje putnike sprijeda upozoravaju da nisu vezani. Jer Renault pri oblikovanju i proizvodnji svojih automobila najprije misli na vas.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 595, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top