Renault Wind

Auto moto Nema komentara na Renault Wind 8

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu električnog rotirajućeg krova, Renault Wind predstavlja dah svježine na tržištu cabrioleta.


Na taj način, Marka je obogaćena novim modelom namijenjenim užitku putnika u vožnji koji poziva na drukčiji doživljaj automobila. Koncepcijski i tehnologijski, Renault Wind domišljato utjelovljuje novi potpis Marke Renault : « Drive the change ».
Renault nudi opremu koja povećava užitak u vožnji za kupce u potrazi za kompaktnim vozilom za svakodnevno korištenje. Renault Wind, coupé roadster s 2 sjedala od 3.83 m se pozicionirao između vozila Twingo i Clio. Nudi višenamjenske karakteristike zahvaljujući domišljatom sustavu električnog krova koji se otvara u samo 12 sekundi. Ovaj krov se sprema iznad prtljažnika, omogućujući zadržavanje konstantne zapremnine od 270 dm3 VDA, s otvorenim kao i zatvorenim krovom.
Jedinstveni dizajn koji ne ostavlja ravnodušnim. S plavičastim svjetlima, zategnutim linijama i dinamičnim stražnjim dijelom, Renault Wind se odlikuje stilom koji nagovještava vozila budućnosti. Zaobljene linije prtljažnika, crna sjajna vanjska ogledala i bočno postavljena oznaka koja ističe os rotacije krova su detalji koji čine Renault Wind jedinstvenim.
Vozačevo sjedalo je obrađeno kao kokpit, s instrumentima koji podsjećaju na svijet automobilskih utrka i sportskim sjedalima s ugrađenim naslonima za glavu. Za upravljačem ćete pronaći niski položaj u vožnji i sportsku ergonomičnost tipičnu za roadster vozila.
Umijeće Renault Sport Technologies (R.S.T) u službi užitka u vožnji se više ne mora dokazivati. Renault Wind su razvili inženjeri R.S.T te je na njega primijenjeno čitavo njihovo iskustvo.
Coupé roadster Renault Wind koristi platformu vozila Clio 2 R.S. savršeno prilagođenu snagama dvaju motora : TCe 100 i 1.6 16v od 133KS. Iznimno postignuće inženjera R.S.T počiva u razvoju vozila coupé roadster s najboljim omjerom težina/čvrstoća karoserije, koje omogućuje vozilu Renault Wind da ponudi užitak u vožnji kao i umjerenu potrošnji i emisiju CO2.
Na vozilo Renault Wind je primijenjeno čitavo umijeće Renaulta u pogledu aktivne i pasivne sigurnosti. Izvrsna obilježja šasije zajedno sa snažnim kočenjem čine ležanje na cesti vozila Renault Wind iznimno sigurnim.
Pogledajte galeriju slika.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Leave a comment

Pretraži

Back to Top