Renault Wind

Auto moto Komentari isključeni za Renault Wind 18

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu električnog rotirajućeg krova, Renault Wind predstavlja dah svježine na tržištu cabrioleta.


Na taj način, Marka je obogaćena novim modelom namijenjenim užitku putnika u vožnji koji poziva na drukčiji doživljaj automobila. Koncepcijski i tehnologijski, Renault Wind domišljato utjelovljuje novi potpis Marke Renault : « Drive the change ».
Renault nudi opremu koja povećava užitak u vožnji za kupce u potrazi za kompaktnim vozilom za svakodnevno korištenje. Renault Wind, coupé roadster s 2 sjedala od 3.83 m se pozicionirao između vozila Twingo i Clio. Nudi višenamjenske karakteristike zahvaljujući domišljatom sustavu električnog krova koji se otvara u samo 12 sekundi. Ovaj krov se sprema iznad prtljažnika, omogućujući zadržavanje konstantne zapremnine od 270 dm3 VDA, s otvorenim kao i zatvorenim krovom.
Jedinstveni dizajn koji ne ostavlja ravnodušnim. S plavičastim svjetlima, zategnutim linijama i dinamičnim stražnjim dijelom, Renault Wind se odlikuje stilom koji nagovještava vozila budućnosti. Zaobljene linije prtljažnika, crna sjajna vanjska ogledala i bočno postavljena oznaka koja ističe os rotacije krova su detalji koji čine Renault Wind jedinstvenim.
Vozačevo sjedalo je obrađeno kao kokpit, s instrumentima koji podsjećaju na svijet automobilskih utrka i sportskim sjedalima s ugrađenim naslonima za glavu. Za upravljačem ćete pronaći niski položaj u vožnji i sportsku ergonomičnost tipičnu za roadster vozila.
Umijeće Renault Sport Technologies (R.S.T) u službi užitka u vožnji se više ne mora dokazivati. Renault Wind su razvili inženjeri R.S.T te je na njega primijenjeno čitavo njihovo iskustvo.
Coupé roadster Renault Wind koristi platformu vozila Clio 2 R.S. savršeno prilagođenu snagama dvaju motora : TCe 100 i 1.6 16v od 133KS. Iznimno postignuće inženjera R.S.T počiva u razvoju vozila coupé roadster s najboljim omjerom težina/čvrstoća karoserije, koje omogućuje vozilu Renault Wind da ponudi užitak u vožnji kao i umjerenu potrošnji i emisiju CO2.
Na vozilo Renault Wind je primijenjeno čitavo umijeće Renaulta u pogledu aktivne i pasivne sigurnosti. Izvrsna obilježja šasije zajedno sa snažnim kočenjem čine ležanje na cesti vozila Renault Wind iznimno sigurnim.
Pogledajte galeriju slika.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top