Restoran s najljepšim pogledom na grad Karlovac

Hrana Komentari isključeni za Restoran s najljepšim pogledom na grad Karlovac 67

Za organizaciju Vaših svadbenih svečanosti, proslava i obljetnica kod Vas ili u restoranu Panorama slobodno se obratite, a mi ćemo opravdati Vaše povjerenje.

U mirnoj oazi nekoliko koraka od Karlovačke tržnice nalazi se predivno uređen Restoran Panorama poznat kao restoran s najljepšim pogledom na grad Karlovac. Restoran Panorama je posljednjih godina doživio uzlet, ponajprije zahvaljujući voditeljici Jasmini Klarić koja je kuhinju Panorame približila izvornim domaćim namirnicama i tako ga dovela u sam vrh restorana.
Voditeljica posvećuje pažnju svakom detalju i tako je njezin tim vrhunskih kuhara kao što su Zlatko i TV zvijezda Dražen upotrijebili izvorne domaće namirnice, tradicionalne recepture i sve to spojili u moderna, kvalitetna i fina jela. Jelovnik u Panorami usklađen je s ritmom godišnjeg doba, a sve se priprema od najboljih namirnica koje dostavljaju OPG-ovi iz okolice Karlovca.

PONUDA
Restoran svakodnevno nudi kvalitetan ručak koji se sastoji od juhe, glavnog jela, salate, domaćeg kruha, i slastice iz našeg slatkog kutka. Svaki tjedan za Vas kreiraju novu ponudu gdje kuhari spajaju autohtone namirnice i tradiciju te pripreme posebnu tjednu ponudu. Restoran nudi i dane određenih jela kao što su dani tjestenine, ribe, gljiva, rižota, a uskoro je u ponudi tjedan gazdinog ćevapa što je nova kreacija našeg majstora kuhara. U sezonskoj ponudi restoran nudi jela s roštilja, gdje možete izabrati roštiljsku sablju, miješano meso, roštiljski pladanj i mnoga druga jela kao što su biftek, puretina, piletina, teletina. Po Vašoj želji restoran ima i ponudu specijaliteta: janjetinu ispod peke, teletinu, pašticadu, pečenu patku i još mnogo drugih specijaliteta.
U slastičarstvu imamo 20 godina iskustva koje ćemo primijeniti i ponuditi građanima grada Karlovca domaće kolače po starim recepturama, a opet moderne vizije. Sami možete kreirati svoje slastice bilo za rođendane, svadbe i razne druge prigode.
U slatkom kutku restorana Panorama možete kušati palačinke po uzoru na naše kvartove, tu su i karlovačke torte Karolina, Jozefina, Lujzijana te fini kremasti sladoled.
RESTORAN PANORAMA
Trg Josipa Broza Tita 2
MV TREND Centar, 2. kat, 47000 Karlovac
Tel: 047 411 374
www.panorama.com.hr

Pretraži

Back to Top