Revija dobrih filmova u Movieplexu

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Revija dobrih filmova u Movieplexu 12

Revija filmova recentne europske i svjetske kinematografije pod nazivom MAXtv Filmomanija 4 održat će se od 26. siječnja do 6. veljače u Movieplexu.


Četvrta po redu filmska revija recentne europske i svjetske kinematografije gledateljima će donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala.

Na Filmomaniji će biti prikazano 20-ak filmova među kojima su i dobitnik nagrade žirija na filmskom festivalu u Cannesu Čovjek koji vrišti (Un Homme Qui Crie), dobitnik nagrade Grand Prix u Cannesu O ljudima i bogovima (Des Hommes Et Des Dieux), dobitnik nagrade za najbolji debitantski film u Cannesu Prijestupna godina (Ano Bisiesto), dobitnik nagrade filmske kritike na festivalu u Veneciji Tihe Duše (Ovsyanki), te najnoviji film Matta Reevesa (redatelja filma Cloverfield) Pustite me unutra (Let Me In) iznimno hvaljeni američki remake švedske filmske senzacije Neka uđe onaj pravi.

Već tradicionalno, filmovi će biti prikazivani svaki dan u po nekoliko termina u razdoblju od 12 dana s naznakom da će vikendom biti više projekcija.

Pretraži

Back to Top