Riječno kino uz Karlovačko!

Događanja Komentari isključeni za Riječno kino uz Karlovačko! 12

Ovogodišnje Riječno kino ( Foginovo kupalište Karlovac) ne traje jedan već dva vikenda i osim raznolikog filmskog nudi i glazbeni repertoar. Što se tiče samog filmskog programa, u koncipiranju istog pokušala se odabrati naslove za sve generacije (od 7 do 77) i sve ukuse: tako će se tu naći i dokumentarni filmovi koji na površinu izvlače „vruće teme“, parodije u stilu Monthy Paytona, dobitnici Oscara, animirani filmovi, hororci za smjeliju publiku…


Jednostavno rečeno, za svakog po nešto. Od šest projekcija, čak su tri domaćeg karaktera, što je posebno zanimljivo s obzirom da istima prisustvovati i ekipe pojedinih filmova.

Što se tehničkih detalja tiče tehničkih detalja osigurano je 1.000 sjedećih mjesta: na plastičnim stolicama, na klupama i naravno, na nezaobilaznim luftićima. U slučaju kiše, tu je i šator, tako da su organizatori pripravni na sve vremenske (ne) prilike. Na Karlovčanima i ostalim putnicima-namjernicima je samo da uzmu kokice i omiljeno piće u ruke, sjednu na stolicu ili legnu na luftić i uživaju u projekciji!

Petak, 06. srpnja
21.30
NOĆNI BRODOVI
Stotina je priča o prvoj ljubavi. Ovaj igrani film Igora Mirkovića priča je o zadnjoj.
23.30
Glazbeni program: Dado i kajdanke

Subota, 07. srpnja
21.30
NADER I SIMIN SE RASTAJU
Topla obiteljska priča iz Irana – pobjednik festivala u Berlinu i osvajač Oscara za najbolji strani film
23.30
Glazbeni program: Deph

Nedjelja, 08. srpnja
21.30
INSPEKTOR MARTIN I BANDA PUŽEVA
Prvi hrvatski nezavisni dugometražni animirani film namijenjen svima, od 7 do 77!

http://www.facebook.com/rijecno.kino

Pretraži

Back to Top