Rođendanski bal

Događanja Komentari isključeni za Rođendanski bal 5

13. srpnja 435 parova pleše u čast 435. rođendana grada na četiri rijeke


I ove godine Karlovčani će rođendan svog grada proslaviti – plesom njemu u čast! Prethodi tome niz događanja, no na sam rođendan, 13. srpnja, nastavit će se prekrasna tradicija kojom na središnjem gradskom trgu, točno u 20 sati, u čast grada slavljenika pleše točno onoliko parova koliko je gradu godina. Ovog 13. srpnja sve je u znaku brojke 435 pa će upravo toliko parova zaplesati bečki valcer, ali i charlestone i swing, jer ove godine ti su plesovi i 20-godine prošlog stoljeća svojevrsna tema gradske rođendanske proslave.
Tako će prije svečanog rođendanskog bala, na rođendan Karlovca biti održana i dva jazz/swing/dixieland koncerta Jelene Mužar i Zdravka Smenderovca – u 10 ujutro na promenadi, a u 18 sati ispred Gradskog kazališta Zorin dom. Toga dana Karlovčane i njihove goste očekuje i završni koncert Hrvatske flautističke akademije i slavnog jazz flautista Jamesa Newtona, izložba fotografija "Europa u Karlovcu", svečani mimohod povijesnih hrvatskih postrojbi te, nakon rođendanskog bala, koncert popularnog Giuliana.
Zaplešite i vi – prijavite se na slijedećem linku: http://bal.karlovac.hr/

Rođendanski bal

Događanja, Kultura, Sport Komentari isključeni za Rođendanski bal 0

I ove će godine Karlovčani i njihovi dragi gosti rođendan svoga grada, 13. srpnja, proslaviti svečanim rođendanskim balom na Trgu bana J.Jelačića.

(više…)

Pretraži

Back to Top