ROSEMARI d.o.o.

Imenik - Djeca, Imenik - Moda & ljepota Komentari isključeni za ROSEMARI d.o.o. 37

• muška, ženska i dječja obuća

Adresa sjedišta: B. Bušića 25
Telefon sjedišta: 01/66 37 640
Adresa trgovine: Trg J. Broza 4 (Novi Tržni centar), 47000 Karlovac
Telefon trgovine: 047 638 879
E-mail: [email protected]
Ponuda:
Rosemari d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, osnovana je 1996 god. kao privatna tvrtka sa glavnim ciljem zadovoljavanja potreba kupaca ponudom kvalitetnih proizvoda praćenih vrhunskom uslugom.

Stopala su često dio tijela koje uzimamo zdravo za gotovo,a bez kojeg je nezamislivo kretanje čovjeka. Rijetki su svjesni činjenice kako čovjek svakodnevno napravi 8.000 do 20.000 koraka i kako se problemi stopala mogu direktno odražavati i na zdravlje ljudskog organizma što govori o važnosti brige za stopala. Da bi stopala mogla obavljati svoje temeljne zadaće bitno je voditi računa o njihovom zdravlju na što u velikoj mjeri utječe i obuća koju nosimo.
Tvrtka Rosemari prepoznala je važnost i sve češći trend u zahtjevima kupaca za obućom koja bi svojom udobnošću olakšavala svaki napravljeni korak, osobito iz razloga sve dinamičnijeg načina življenja. Osim važnosti prirodnih materijala kod obuće,faktor utjecaja je i izbor prikladnog modela cipela koji prati oblik našega stopala. Iz tog razloga uvijek se trudimo usmjeriti pozornost kupcu na odabir modela čiji je kalup u skladu sa stopalom što će u velikoj mjeri utjecati na krajnji rezultat,a to je udobnost.
U današnje vrijeme kada jača tendencija uvoza jeftinih i nisko kvalitetnih proizvoda naša misija i dalje ostaje ponuda asortimana s naglaskom na kvalitetu i udobnost uz zadržavanje pristupačnih cijena. Svojom ponudom raznolikih renomiranih proizvođača u različitim cjenovnim kategorijama, širokim asortimanom te personaliziranim odnosom sa svojim kupcima tvrtka Rosemari nastoji osigurati si prepoznatljivost u odnosu na svoje konkurente.
Tijekom našeg poslovanja na području Karlovačke županije ulagali smo u proširenje asortimana kao i uvođenja novih, svjetski poznatih, brendova. Danas naša trgovina obuhvaća veliku prodajnu površinu sa moderno uređenim interijerom na atraktivnoj lokaciji u sklopu Novog tržnog centra sa širokim asortimanom dječje, ženske i muške obuće, raznovrsnim torbama te kozmetikom i čarapama. Neki od brendova koje imamo u ponudi su: Rieker,Tamaris, Gabor, Hogl, Caprice, Diadora, Reebok, Ipanema, Rider, inblu, de fonseca, Wink, Woolf, Mox, Primo, MerMaid, Klin, Cravo&Canela, West Coast, BFC(Wirth) i Tiglio.

Pretraži

Back to Top