Rotometal-promet d.o.o.

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Rotometal-promet d.o.o. 97

Danas je Rotometal promet d.o.o. jedno od vodećih hrvatskih poduzeća na području spojne tehnike, sa prepoznatljivom kvalitetom proizvoda i brzinom isporuke, čime već godinama nastojimo ispuniti sva očekivanja i potrebe svojih kupaca.


Poduzeće Rotometal promet d.o.o. nastalo je je 1995. godine udruživanjem pojedinačnih obrta koje su 80-ih godina 20.stoljeća osnovali Stjepan Jaklenec, Franjo Žuti i Zdenko Žuti.

Na našim je skladištima svakodnevno raspoloživo preko 20.000 raznovrsnih proizvoda iz širokog asortimana vijaka i ostale spojne tehnike, raspoređenih po velikom broju DIN, ISO i HRN standarda.

Pored ovih standardnih proizvoda raspolažemo i dodatnim asortimanom različitih nestandardnih proizvoda i nautičkim inox programom te snabdjevamo naše kupce i sa posebnim proizvodima rađenima po nacrtima.
Garanciju kvalitete naših proizvoda, pored toga što ih nabavljamo od renomiranih i provjerenih proizvođača, jamči i posjedovanje ISO 9001:2008 certifikata.

Naš tim stručnjaka stoji Vam svakodnevno na raspolaganju kako bi Vas savjetovali u odabiru odgovarajućih proizvoda koji će u svakom segmentu optimalno zadovoljiti Vaše potrebe, što je ujedno i naš najveći svakodnevni pokretač i zadatak koji želimo ispuniti.

Vijci i ostala spojna tehnika

Veliki izbor vijaka i spojne tehnike najrazličitijih namjena, oblika i izvedbi u standardiziranoj i nestandardiziranoj klasifikaciji. Pogledajte naš katalog spojne tehnike i pronađite proizvod koji vam treba.
ROTOMETAL ALATI
Svetonedeljska 19, 10430 SAMOBOR
Tel: 01 33 78 444, Fax: 01 33 78 446
E-mail: [email protected]
ROTOMETAL PROMET
Svetonedeljska 19, 10430 SAMOBOR
Tel: 01 33 78 444, Fax: 01 33 78 450
E-mail: [email protected]
www.rotometal-promet.hr

Pretraži

Back to Top