Rundek Cargo Trio svira 8.4. u Karlovcu

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Rundek Cargo Trio svira 8.4. u Karlovcu 11

Krajem prošle godine Rundek Cargo Trio izdao je album Plavi avion koji je mahom osvojio kritičare i publiku. Za razliku od albuma s Cargo orkestrom, Trio je unio malo intimniji i smireniji zvuk u Rundekove pjesme.


Čaroliju tog novog zvuka krajem prošle godine doživjeli su obožavatelji u Zagrebu, Beogradu, Nišu, Oslu, Malmu, Goteborgu, Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli. Gotovo svi koncerti bili su rasprodani, a nakon kratkog zimskog prizemljenja, Plavi avion je ponovno spreman za let! Na proljetnoj karti lijepe naše i susjednih zemalja upisani su:

5.4. Ljubljana (Kino šiška), 7.4. Zagreb (Hopdevil), 8.4. Karlovac (Dom Zrinski), 9.4. Pula (Dom branitelja), 14.4. Split (Dom oružanih snaga), 16.4. Zadar (Arsenal), 26.4. Rijeka (HKD), 28.4. Osijek (Kino Europa) i 29.4. Bjelovar (Klub). Informacije o ulaznicama za spomenute koncerte bit će dostupne medijima i publici tijekom sljedećeg tjedna. U susjednoj Srbiji Rundek Cargo Trio gostuje krajem trećeg mjeseca, a u Bosni i Hercegovini nastupit će u Sarajevu, 23.4.2011.

Ekskluzivni let Plavog aviona publici će predstaviti fine niti Rundekovog glazbenog stvaralaštva. U prvom dijelu koncerta Rundekov Trio izvodit će najnovije pjesme koje će velik dio publike ekskluzivno čuti po prvi puta jer ih još ne možete čuti na radijskim postajama, a u drugom dijelu koncerta svirat će najveće hitove zbog kojih je Rundek jedan od neizostavnih aktera Novog vala ali i europske glazbene scene. Na repertoaru će se naći Apokalipso, Ruke, Makedo, Ljubav se ne trži te mnoge druge skladbe, a nakon naše regije Plavi avion zaputit će se do Austrije, Danske i Švicarske.

U Rundek Cargo Triju uz lidera nastupaju i violinistica Isabel te Dušan Vranić – Duco na klavijaturama i perkusijama. Bit će ovo predivan proljetni let Plavog aviona ali i turneja koja će publici približiti europski spleen i svu njegovu ljepotu, melankoliju i tajanstvenost.
Poslušajte: Indijanska http://www.youtube.com/watch?v=l-0AFWT2I5I

Pretraži

Back to Top