S Auto lim-lakom uvijek na vrhu

Auto moto Komentari isključeni za S Auto lim-lakom uvijek na vrhu 98

Za ovaj broj Promo izloga posjetili smo Auto lim-lak, a ugodni domaćini bili su nam vlasnik tvrtke Vlado Štefanac i njegov sin Vlado Štefanac koji se pridružio obiteljskom poslu.


Davne 1996. godine gospodin Vlado Štefanac osnovao je tvrtku Auto lim-lak. Počevši od “skromne” radionice u Mostanju s dva zaposlena, tvrtka je kontinuirano i stabilno rasla. Prikupivši na poslovnom planu znanje i iskustvo, 2004. gospodin Štefanac je otvorio modernu autolimarsku i lakirersku radionicu opremljenu modernim aparatima i strojevima za popravak karoserije i lakiranje vozila. Tvrtka je od samog početka oličenje dobrog i profesionalnog pristupa klijentu, poslovanju i poslovnoj odgovornosti.

V.Š.: U toj struci sam dugi niz godina, a 1996. osnovao sam radionu u Mostanju. Bili smo u početku dvojica, polako smo rasli i napredovali u poslu i u samim počecima kao i danas prepoznala nas je i podržavala Privredna banka koja nam je sa kreditima pomogla u razvoju. 2004. napravili smo ovaj suvremeni objekat, danas imamo 12 zaposlenih djelatnika i uz mene su u ovom poslu moja supruga i sin. Unatoč krizi prepoznali smo potencijale opstanka i uz pravovremeno osmišljenu strategiju poslovanja sačuvali smo radna mjesta, a ovih dana smo i završili radove na proširenju naše radionice.
Uz umjerene cijene i vrhunsku kvalitetu, vršimo popravak autolimarije svih vrsta osobnih vozila, kombija, teretnih vozila, a također odrađujemo nabavu i ugradnju originalnih, zamjenskih ili rabljenih karoserijskih auto dijelova po najpovoljnijim cijenama. Auto lim-lak posjeduje profesionalnu opremu, a uz popravak autolimarije vršimo i zamjenu vjetrobranskih stakala te varenje plastičnih auto dijelova. Surađujemo sa svim osiguravajućim kućama te stoga popravljamo i kasko štete u najkraćem mogućem vremenskom roku.

PI: Recite nam nešto više o Multibrand servisu i Eurogarantu?
V.Š.:
To je nešto novo na našem tržištu. I prije nego uđemo u EU, mi se svojim radom prilagođavamo novim uvjetima poslovanja i rada. Multibrand servis čiji smo mi članovi je mreža servisa koja posluje na preko 90 lokacija diljem RH. Popravci u takvom servisu odrađuju se na profesionalnom nivou korištenjem najmodernijih alata, instrumenata i tehnologija. Kvaliteta popravaka je “al pari” ovlaštenim servisima, no naše se usluge nude pod mnogo prihvatljivijim financijskim uvjetima. Nudimo opciju ugradnje originalnih dijelova kao i zamjenskih dijelova kvalitete prve ugradnje u Vaše vozilo. Dijelovi su certificirani od strane proizvođača dijelova prve ugradnje te na originalne i zamjenske dijelove i rad dobivate garanciju. Norma kvalitete koja se prepoznaje i kontrolira kod autokaroserista u zemljama EU je Eurogarant. Borba za kvalitetu imperativ je naše tvrtke i udruge HUAS kojoj pripadamo te je uvođenje norme Eurogarant prioritet rada jer to podrazumijeva kvalitetu strukture, kvalitetu djelatnika, kvalitetu rezervnih dijelova, kvalitetu servisa. Certifikati kvalitete (ISO) su kvaliteta plus na licencu EUgarant.
Kako bismo mogli pružiti potpunu uslugu, upošljavamo majstore različitih struka koji za nas rade i ostale radove na vozilu, osim standardne autolimarije te smo u mogućnosti pružiti sve na jednom mjestu. Godine praktičnog iskustva i stalnog obrazovanja naša su glavna prednost, jer u svijetu stalnog tehnološkog napretka, neophodno je prilagoditi se novim tehnologijama i načinu rada. Kvalificarno osoblje prati sve moderne trendove kao i zahtjeve auto industrije koji moraju odgovarati kako zakonskim tako i ekološkim normama.

PI: Vaša tvrtka pomaže u Karlovcu sportskim društvima, planinarima, speleolozima…recite nam nešto više o tome?
V.Š.:
Moja ljubav prema sportu je od malena, trenirao sam košarku, ali sam zbog povrede morao prestati s aktivnim bavljenjem sportom. Na inicijativu dr. Božića i drugih karlovačkih entuzijasta formirali smo košarkaški klub Auto lim-lak koji sada aktivno radi s mladom generacijom u tri kategorije. Pomogao sam i pomažem nogometašima Mostanja i na njihovu inicijativu oni su klub nazvali NK Auto lim-lak. Sponzoriramo i pomažemo u skladu sa svojim mogućnostima, tu su i razne ekspedicije diljem svijeta koje smo vam znali pokazati u našim reklamama sa sloganom “S Auto lim-lakom uvijek na vrhu”.

PI: I na kraju, koji su poslovni planovi i poruka našim čitateljima?
V.Š.:
Opravdano se borimo da se ovakav naš pristup radu, kvaliteti rada i efikasnosti transparentno prihvati i kroz cijenu sata radionice, obzirom na visinu i kvalitetu usluge, prema praksi i pravnim stečevinama autostruke u EU. Imamo originalne dijelove za Ford, Opel i sva druga vozila a možemo garantirati kao i svi ovlašteni servisi za obavljeni posao jer radimo preko Multibrand servisa i Eurogaranta.
Auto lim-lak jamči Vam kvalitetu i kratak rok izvedbe bez obzira na tip i težinu oštećenja Vašeg automobila, jer su naši majstori svoje iskustvo stekli kroz desetke godine rada na raznim modelima i markama automobila. Naša misija je da svojom kvalitetom i stručnošću popravak auta stavljamo ispred kupovine novog. To je naš mali doprinos ukupnom nastojanju očuvanja okoliša.
Auto lim-lak, Karlovac, Mostanje 35, Tel.: 047/ 654 618
Fax: 047/ 642 570 , Mob: 091/ 510 75 38

Pretraži

Back to Top