Sad je pravo vrijeme za smjenu generacija

Auto moto Komentari isključeni za Sad je pravo vrijeme za smjenu generacija 13

Požurite u Zak d.o.o. i uštedite dodatnih 2.000 kuna.


Akcija traje od 5.9.2011. do isteka zaliha i isključuje sve druge akcije. Vrijedi za fizičke osobe za kupnju osobnih vozila marke Renault. Cijena se odnosi na Fluence Generation 1.6 16V 110KS (81kw). Jamstvo vrijedi pri kupnji uz Renault Financiranje i do ispunjenja prvog od dva navedena uvjeta.
Fluence Generation 1,6 16V 110 KS
Serijska oprema: ABS, servo upravljač, klima uređaj, regulator i ograničitelj brzine, putno računalo, električni podizači stakala sprijeda i straga, električno podesiva vanjska osvrtna ogledala, vozačevo sjedalo podesivo po visini, radio CD MP3 4x15W s komandama pri upravljaču
Vanjski dizajn vozila Renault Fluence slobodno interpretira pravila aerodinamike, pri čemu objedinjuje čistoću i uravnoteženost te dinamičnost i fluidnost.
Udobnost u unutrašnjosti
Udobnost je iznimno važna, kako na dugim putovanjima, tako i na kraćim relacijama. Upravo zato Renault Fluence uz udobnu vožnju nudi i kompletan izbor opreme čiji je zadatak da vožnju uvijek pretvori u ugodan doživljaj, kako za vozača, tako i za ostale putnike.
Audio sustav omogućuje spajanje većine prijenosnih audio uređaja tako da možete slušati sve skladbe iz vaše fonoteke. A zahvaljujući podesivim zračnicima koji su ugrađeni u stražnji dio vozila, svi putnici mogu uživati u klima uređaju gdje god sjedili u automobilu.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top