Sajam dobre knjige i multimedije

Događanja Komentari isključeni za Sajam dobre knjige i multimedije 11

Naklada Ljevak Vas poziva na prvi Sajam dobre knjige i multimedije u TVORNICI kulture od 17. 3. do 20. 3. Dobra prilika za dobru knjigu i dobar CD!


Naklada Ljevak Vas poziva na SAJAM DOBRE KNJIGE I MULTIMEDIJE, od 17. do 20. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture od 10 do 20 sati, veliku humanitarno-prodajnu manifestaciju uz totalnu rasprodaju knjiga i multimedije. Knjige će se moći kupiti već za 5 kuna, CD-i već od 10 kuna, a kupcima će biti ponuđeno više od 2000 različitih naslova te također veliki izbor CD-a i multimedije.
24sata, Naklada Ljevak, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Klett Verlag, Izvori, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records samo za vas pripremili su preko 2000 različitih naslova i omiljenih CD-a po vrtoglavo niskim cijenama. Svjetski i domaći hitovi, dječje knjige, kuharice, priručnici, stručna literatura i još mnogo toga uz posebno visoke popuste do 80%. A donirate li svoje stare knjige za SOS Dječje Selo Hrvatska, očekuju vas i nagradna iznenađenja.
U ponudi će se naći najveći beletristički hitovi poput Kolibe Wiliama P. Younga, Čuda u Poskokovoj Dragi Ante Tomića, romani Miljenka Jergovića, svjetski bestseleri Angelologija Danielle Trussoni i Vrijeme anđela Anne Rice, intrigantni krimići, publicistički hitovi poput knjiga Četverostani radni tjedan i Jebe mi se te veliki izbor dječjih knjiga i slikovnica, knjiga iz područja beletristike, publicistike, duhovnosti, samopomoći, povijesnih romana, kao i stručne literature, od informatičkih priručnika do medicinskih udžbenika.
U ponudi će se naći i biografije velikih svjetskih glazbenih ikona poput Madonne, Freddieja Mercuryja te biografije Monty Pythonovaca, U2-a i legendarnih Led Zeppelina. Za ljubitelje povijesne i političke publicistike tu su hitovi poput McMafije te biografije Napoleona i Mussolinija. Od diskografske ponude izdvajamo album Bambi Molestersa po 40 kuna i kolekciju CD-a jedinstvenog i neponovljivog Boška Petrovića za samo 99 kuna te albume White Stripesa po 49 kuna i Coldplaya za 59 kuna. Sigurni smo da će se u našoj raznovrsnoj ponudi naći za svakoga ponešto.
Posjetite nas na SAJMU DOBRE KNJIGE I MULTIMEDIJE u Tvornici!
Cijene već od 5 kuna! Popusti do 80%!
Iz ponude izdvajamo:
· Kod Alberta – roman Velibora Čolića – sa 39 na 5 kuna!
· Amy Winehouse – biografija – sa 89 na 9 kuna!
· Madonna – biografija – sa 189 na 29 kuna!
· Male ideje za sretniji život – sa 119 na 39 kuna!
· Koliba – sa 125 na 39 kuna!
· Djevojke iz Ryada – sa 99 na 39 kuna!
· Carica Orhideja – sa 139 na po 39 kuna!
· Engleski jezik – početnički tečaj – sa 199 na 99 kuna!
· Mussolini – sa 249 na 49 kuna!
· Led Zeppelin – sa 189 na 99 kuna!
· Uređenje doma – sa 220 na 154 kune!
· Vrhunski uspjeh – sa 130 na 70 kuna!

Pretraži

Back to Top