Sajam vjenčanja 2011.

Događanja, Moda i ljepota Komentari isključeni za Sajam vjenčanja 2011. 26

Ne propustite Sajmove vjenčanja 2011. koji će se ove godine organizirati u Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu. Tradicionalno, budući mladenci će se na jednom mjestu moći upoznati s najnovijim trendovima oko vjenčanja, ponudom salona vjenčanica i odijela, zlatara, cvjećara, fotografa, svadbenih sala, cateringa i svih ostalih koji najvažniji dan čine najljepšim i potpunim.


Prvi Sajam vjenčanja u 2011. godini biti će onaj u Hotelu Osijek u Osijeku od 14. do 16. siječnja, slijedi zatim Sajam vjenčanja u Hotelu Neboder & Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci, 22. i 23. siječnja.
Nakon Osijeka i Rijeke, vjenčanja sele u Zagreb gdje se Sajam vjenčanja održava u Areni Zagreb od 4. do 6. veljače, a naposlijetku i u hotelu Le Meridien Lav u Splitu od 18. do 20. veljače.

Uz brojne izlagače, mladence očekuju i modne revije, promocije, ali i nagradne igre u kojima mogu osvojiti krstarenje, pred svadbeni catering, vjenčanicu, odijelo, putni set i druge nagrade. Ulaznica po cijeni od 15 kn istovremeno je kupon za ulazak u nagradnu igru.
U galeriji slika vjenčanice sa prošlogodišnje glamurozne revije na kojoj se predstavio Atelier STELLA iz Karlovca. www.absum.hr

Pretraži

Back to Top