Samsung GALAXY S4 zbližava ljude

HI tech Komentari isključeni za Samsung GALAXY S4 zbližava ljude 11

Samsung GALAXY S4 drži do zajedništva. On zbližava ljude kada su razdvojeni. Vama i vašim prijateljima omogućuje da međusobno podijelite zaslone te si uzajamno pretražite omiljenu glazbu, datoteke i igre. Samsung GALAXY S4 ne ruši samo granice udaljenosti, nego i jezične barijere.


Samsung GALAXY S4 pojednostavnjuje svakodnevne zadatke
Uređaj za vrhunsku produktivnost – Samsung GALAXY S4 osmišljen je za dobro povezanog individualca koji se bavi s više stvari odjednom. Nazovite prijatelja, odgovorite na telefonski poziv, pregledajte e-poštu i krećite se po njoj te upravljajte videozapisima ne dodirujući telefon. Kada spojite svoj Samsung GALAXY S4 na sustav kućne zabave, on vam može predložiti TV programe na temelju vaših sklonosti. Pristupite svom osobnom HomeSync sustavu sa svih uređaja i daljinski podijelite sadržaje s obitelji i prijateljima.
Telefon koji se prilagođava vama, a ne obratno
Samsung GALAXY S4 razumije važnost zdravlja. Može vam pomoći da ostvarite ciljeve tjelovježbe nadzirući vašu tjelesnu kondiciju tijekom vježbi, ali i tijekom dana.On se i općenito brine za vaše zdravlje s pomoću senzora koji automatski prilagođavaju prikaz i glasnoću – ovisno o načinu upotrebe telefona – kako bi zajamčili optimalan doživljaj.
Više informacija:
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Pretraži

Back to Top