Sandra Bagarić i Darko Domitrović u Zorin domu

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Sandra Bagarić i Darko Domitrović u Zorin domu 90

Dan karlovačkog kazališta “Zorin dom” ove će godine obilježiti koncert Sandre Bagarić koji će se održati u nedjelju, 27. studenog, s početkom u 20 sati.


Na programu koncerta su operete i glazbeni komadi iz popularnih mjuzikala, a tematski naslov koncerta je “Ja ljubim…”.
U pratnji vrsnog pijanista Darka Domitrovića, naša je poznata sopranistica za svoju publiku pripremila repertoar sastavljen od glazbenih poslastica koje su ujedno i presjek Sandrine dugogodišnje karijere.
Sandra Bagarić nedavno je u suradnji sa suprugom Darkom Domitrovićem objavila sakralni album ”Adagio”, kojim se predstavlja repertoarom crkvenih klasika.
„U mojem programu ‘Ja ljubim…’ svatko može pronaći neki mali biser za sebe! Bit će tu sjajnih napjeva iz opereta pa i talijanskih kancona, naravno, neizostavni dio programa su i songovi iz poznatih mjuzikala, a i evergreeni," kaže Sandra Bagarić, nagovjestivši pritom da njezin novi glazbeni program skriva za svakoga ponešto. Tako će se s pozornice Zorin doma moći čuti “Život je lijep” iz Dunda Maroja, “Gdje živi ljubav” iz Grofice Marice, napjevi iz Jalte, Jalte, Male Floramy…potom strani mjuzikl hitovi poput Gershwinove “Rhapsody in Blue”, Sartorijeve “Time to say goodbye”, songova iz vjerojatno najpopularnijeg mjuzikla svih vremena “The Cats” te, naravno, naslovna “Ja ljubim” iz vječnog Tko pjeva zlo ne misli.
„Sretna sam da jednu ovakvu turneju mogu raditi sa svojim suprugom, Darkom Domitrovićem, on je moj vjerni pratitelj, kako u životu, tako i na sceni," naglašava Sandra Bagarić.
Cijena ulaznice: 60,00 kn u pretprodaji, 80,00 kn na dan koncerta
Blagajna radi: Svaki radni dan od 11-12 sati, Srijedom od 16-20 sati
Više informacija: Gradsko kazalište "Zorin Dom" Karlovac – www.zorin-dom.hr

Pretraži

Back to Top