Sanitarne armature svih namjena u Kera term trgovini

Dom Komentari isključeni za Sanitarne armature svih namjena u Kera term trgovini 15

Kera term s ponosom ističe odličnu suradnju s renomiranim talijanskim proizvođačem, tvrtkom Remer Rubinetterie iz Milana koja je potpunom internalizacijom proizvodnih ciklusa postala jedan od najboljih proizvođača na svijetu i talijanski lider u oblasti proizvodnje sanitarnih armatura svih namjena i prateće opreme.


Tu visoku poziciju na tržištu Remer proizvodi postižu prije svega zahvaljujući dobrom odnosu kvaliteta i cijene, kao i pružanju što boljih servisnih usluga klijentima. Tvrtka je ozbiljan i pouzdan partner, uvijek spreman zadovoljiti potrebe tržišta i izgraditi stabilne odnose
Remer Rubinetterie trenutno prodaje svoje proizvode u 130 zemalja diljem svijeta. Usmjereni su na visoke tehnologije kako bi pozitivno odgovorili na potrebe sve zahtjevnijeg tržišta. Proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurali visoke performanse i dulju trajnost.
Tvrtka Kera term trgovina d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 2006. kada je vlasnik Andrija Gudeljević okupio ekipu stručnih ljudi s dugogodišnjim iskustvom u prodaji keramičkih pločica, sanitarne opreme, opreme za grijanje, vodovod, klimatizaciju… Nastojeći zadovoljiti potrebe na tržištu uz kvalitetu proizvoda, kreirali su ponudu i odabrali najbolje proizvođače robnih marki i glavni cilj im je pronalazak proizvoda superiorne kvalitete i visokog dizajna, kako bi kupcima osigurali veću udobnost i kvalitetu života. Kera term trgovina d.o.o. je uvoznik, zastupnik i prodajni predstavnik renomiranih europskih proizvođača. Osim same prodaje, u mogućnosti su izvoditi komplet keramičarske radove te ugradnju sanitarne opreme i opreme za grijanje i klimatizaciju.
Poslovnica Zagreb Šubićeva 55, 10000 Zagreb (osiguran besplatan parking)
Tel: 01 4501 111, Fax: 01 4641 081, E-mail: [email protected]
Poslovnica Karlovac Vlatka Mačeka 40, 47000 Karlovac
Tel: 047 648 018, Fax: 047 648 151, E-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top