Satel – zadovoljstvo kupca na prvom mjestu

HI tech Komentari isključeni za Satel – zadovoljstvo kupca na prvom mjestu 29

Tvrtka Satel već više od 12 godina posluje na tržištu. U svojoj ponudi imaju proizvode renomiranih kvalitetnih proizvođača i pružaju uslugu projektiranja, dostave i implementacije na osnovu iskustva baziranog osobnim kontaktom s kupcem.


U ovim predblagdanskim vremenima posjetili smo novouređeni i prošireni prodajni prostor tvrtke Satel, a nešto više o aktualnoj ponudi i novitetima rekao nam je Krešimir Smokrović.

KS: Satel posluje uspješno već 12 godina i u Karlovcu imamo dvije lokacije. U ulici Vlatka Mačeka 1 nalazi se Tele2 Centar, a na trgu J. Broza na frekventnom mjestu uz samu karlovačku tržnicu u sklopu MV TRENDA nalazi se Satel XPLOD Centar, gdje imamo ponudu od vodećih svjetskih brandova: Sony, Panasonic, Samsung, LG, Toshiba, HP, Aser, Asus, Olympus, Canon… do onih manje poznatih. U asortimanu, svi uređaji koji se kupe kod nas posjeduju visoku kvalitetu, držimo isključivo A brandove i sva roba nam dolazi sa svom potrebnom dokumentacijom, od detaljnih prijevoda, atesta, deklaracije i garancija tako da se kupac prije kupnje može detaljno informirati o proizvodu.

Djelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja potrošačke i informatičke elektronike. Isto tako projektiramo i izvodimo profesionalna audio/video rješenja u stambenim i poslovnim objektima. U Satelu je zaposleno 12 djelatnika koji su stručno osposobljeni za obavljanje svih tih zadataka. Mi u Satelu se uvijek trudimo kako bi imali ne samo najpovoljnije cijene u Karlovcu i široj regiji, nego i da našim kupcima pružimo najbolju uslugu.
Imamo individualni pristup, svaki kupac nam je bitan, nama nisu bitne brojke koliko kupaca "odradimo" nego da zaista kvalitetno uslužimo svoje kupce i da nas preporuče dalje jer njihovo zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama naš je najbolji oblik marketinga uz naravno Promo izlog gdje se redovito oglašavamo.

Proširili smo našu poslovnicu s dodatnih 40 kvadrata na prvom katu tako da sada imamo ukupno 125 kvadrata prodajnog prostora. Uveli smo novi asortiman i proširili ponudu kompjuterske opreme i periferije, prijenosnika, tipkovnica, miševa i, ono što bi svakako volio napomenuti je da svi novi uređaji koji su izloženi i postavljeni mogu se pogledati, isprobati bez obzira na kupnju i tu možete dobiti detaljnu prezentaciju te ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom ili vam ne odgovara, u roku od 7 dana možete ga zamijeniti.

PI: Recite nam nešto više o Tele2 Centru u Karlovcu?
KS:
Satel je županijski distributer i imamo specijalizirani Tele2 centar u ulici Vlatka Mačeka 1. Jedini smo u trokutu Zagreb, Rijeka, Zadar te pokrivamo dosta veliko područje i imamo dosta potencijala. Tele2 signal je sada pokrio svaki dio Hrvatske i to je mreža koja se najviše ističe izborom usluga te nižom cijenom od ostalih mobilnih operater. U Tele2 centru Karlovac možete kupiti sve Tele2 proizvode, sklopiti ili produžiti pretplatnički ugovor, prenijeti broj iz drugih mreža te ostvariti sve ostale Tele2 usluge. Tele2 je za sve korisnike bonova kao i pretplatnike pripremio najpametniju Božićnu ponudu. Korisnicima bonova Tele2 je uz atraktivne pametne telefone omogućio i korištenje 1GB podatkovnog prometa te 300 minuta razgovora za svega 30 kuna mjesečno u tarifi Smart, dok pretplatnike uz atraktivne pametne telefone očekuju i značajne uštede.
Korisnicima bonova Tele2 u blagdanskoj ponudi nudi pametan mobitel Sony Ericsson X8 za 745 kuna i Samsung S5670 Fit po cijeni od 895 kuna uz Smart opciju od 1GB podatkovnog prometa i 300 minuta razgovora za svega 30 kuna mjesečno.
Za Božić i Tele2 pretplatnike čeka posebna ponuda. Smart 200 tarifa pretplatnicima uz pametan mobitel Sony Ericsson Neo V nudi 1,5 GB podatkovnog prometa, 1000 minuta razgovora, 200 SMS-ova za 125 umjesto dosadašnjih 200 kuna mjesečno, što predstavlja značajnu uštedu. Smart tarifa 300 nudi 3 GB podatkovnog prometa, 3000 minuta razgovora, 300 SMS-ova uz atraktivni mobitel Samsung Galaxy S Plus. Promocije očekuju i sve korisnike koji prenesu broj u Tele2 mrežu u tijeku božićne promocije, koja traje do 31. siječnja 2012.

Trenutno imamo u ponudi preko 80 modela mobilnih uređaja u pretplati, nekakvih 30 -ak modela u prepaidu, tako da je ponuda prilagođena svima od onih najstarijih kupaca koji preferiraju npr.modele s većim tipkama i neke jednostavnije modele, do onih najsofisticiranijih uređaja HTC, Sony Ericsson Xperia.. Na tehnološkom se tržištu u posljednje vrijeme intenzivno govori o jednom novom konceptu računala sa značajkama prijenosnog računala i pametnog telefona. Riječ je o tablet-računalu, prijenosniku sa zaslonom osjetljivim na dodir. Možemo vam predstaviti i nove tablete. Stigli su nam Samsung Galaxy Tab. Tableti imaju široko područje korištenja te su prilagođeni većem broju korisnika. Omogućavaju korisnicima veću mobilnost, a karakteristikama su sasvim dorasli zadatku – ležernom pretraživanju interneta, slušanju glazbe ili pisanju. Toplo vam preporučujem da posjetite naš Tele2 Centar, pogledate našu ponudu i sigurno ćete se zaljubiti u neke stvari koje se tamo nalaze, upoznat ćete modele za koje niste ni mislili da postoje, a oni su tu da vam olakšaju život i ubrzaju poslovanje, kao npr. mogućnost primanja mailova u svakom trenutku, ako ste privatna osoba bit ćete uvijek u trendu s novitetima, imat ćete pristup svim društvenim mrežama.
Važno je napomenuti da Tele2 jedini na tržištu mobilnog interneta nudi 20 GB prometa za samo 100 kn mjesečno. Tih 20 GB će rijetko tko potrošiti, praktički to je cijena flat rate na fiksnoj telefoniji koja se ovaj put nudi u mobilnoj telefoniji. I to je presedan da jedna mreža takvog tipa ima to kod sebe.

PI: Satel posluje i kao zasebni pravni subjekt pod lancem franšiza Svijet Medija. Recite nam nešto više o tome?
KS:
Prodaja putem web shopa Svijet medija i dalje funkcionira na način da se stranke na stranicama mogu informirati o proizvodima, ali ako ih želite dobiti ovdje u Karlovcu, morate nam poslati mail ili nazvati nas telefonom i sve što se naruči može se dobiti do kraja dana ili idući dan, imamo dosta brzu dostavu uz kvalitetnu postavu. Na web stranici se nalaze i informacije o novitetima, akcijama, tehničkim karakteristikama, cijeni i raspoloživosti proizvoda iz naše ponude.

Mi nismo kao neki veliki trgovački centri, jer mi brinemo o našim kupcima i nakon kupovine, postoji i mogućnost intervencije na terenu, od podešavanja, postavljanja kupljene robe do same servisne podrške, jer svaki proizvod koji treba servisirati mi preuzimamo i odnosimo tako da kupac ne gubi vrijeme tražeći ovlaštene servise…dobiju zamjenski uređaj i uživaju u onome što su platili.
PI: Pogodnosti plaćanja?
KS:
Pripremili smo za naše kupce mogućnost plaćanja svim vrstama kartica. Imamo sve što se trenutno na tržištu nudi, od American Expressa, Dinersa i Mastercarda do 60 rata, čekova građana, do svih ostalih debitnih kartica. Mnoge banke kao npr. Splitska, Zagrebačka, Karlovačka, ERSTE, Raiffeisen, imaju sada mogućnost kreditiranja građana do 6 odnosno 12 rata, preko tekućeg računa. Ne trebate biti platežno sposobni kako bi imali neku od kreditnih kartica, nego je dovoljno da imate Maestro debitnu karticu i kupujete na rate po cijeni za gotovinu.

PI: Recite nam nešto više o novitetima u Satelu? Koja je strategija daljnjeg razvoja Satela?
KS:
Izvana ćete nas prepoznati po novo postavljenim svjetlećim displayeima, tu je i novi logo Satel i novi vizuali, ovih dana treba krenuti i nova internet stranica Satela.
Dok čitate ovaj broj, u naše trgovine je stigla božićna ponuda, već imamo akcijske božićne cijene, tu je kompletna ponuda poklon artikala gdje svatko može pronaći nešto za prigodni poklon (od igrica, konzola do čvrstih hardverskih stvari: televizora, prijenosnika, pisača, fotoaparata i sve ono što držimo u našem asortimanu). Novost u našem asortimanu je cjelokupna ponuda Sony Ericsson GSM uređaja i orginalne pripadajuće opreme. U Suradnji sa Sony Ericsson Hrvatska Satel je dobio promociju 6 top GSM telefona po najpovoljnijim cijenama koji su otvoreni prema svim mrežama.

Strategija daljnjeg našeg razvoja ne leži u širenju mreže maloprodaje i poslovnica već ide u smjeru od naših osnaženih pozicija i uspješnih 12 godina ka kontinuiranom praćenju trendova i tržišta te dodatnom educiranju prodajnog osoblja, stalnim prezentacijama i akcijama kako bi svaki kupac izišao iz Satela sa smješkom. Zahvaljujem svim našim kupcima jer oni su zajedno s nama zaslužni što smo ovdje i uvijek su dobro došli.
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Pretraži

Back to Top