Sava eskimo zimske gume

Auto moto Komentari isključeni za Sava eskimo zimske gume 26

SAVA ESKIMO zimske gume zbog svojih su odlika dobar izbor za vožnju u zahtjevnim zimskim uvjetima na cesti. U Gumi Pađenu možete pronaći najveći izbor guma u Karlovačkoj županiji.


SAVA ESKIMO S3 zimske gume imaju gusto raspoređene valovite lamele, optimalan zimski dezen gaznog sloja i mekšu gumenu smjesu na bazi silike. Stoga korisniku pružaju sigurnost i u težim uvjetima na cesti, jer odlično prianjaju i koče na snijegu i mokrom kolniku.
Simbol snježne pahuljice na bočnici gume ESKIMO S3 potvrđuje da zadovoljava zahtjeve strogih standarda industrije guma. Ova guma ima i pokazatelj istrošenosti, koji prikazuje minimalnu preporučljivu dubinu kanala za vožnju u zimskim uvjetima.
Hotel guma za cijelu godinu
Vrlo je važno gume uskladištiti i zaštititi na pravilan način što je kod nas izvedivo za svega 80 kn/god.
Za vas skladištimo vaše gume u police predviđene za gume i vršimo standardni premaz sa glicerinom koji omogućuje zadržavanje svojstava kroz period stajanja.
U stalnom nastojanju da svojim kupcima omogućimo što povoljnije uvjete kupovanja s nekim bankama smo ugovorili posebne pogodnosti plaćanja za svoje kupce: na rate Maestro karticom PBZ, Maestro karticom Karlovačke banke, American express karticom i Diners karticom.
Više informacija:Gumi Pađen d.o.o., Gornje Mrzlo Polje 166, 47250 Duga Resa, Tel/fax: 047/ 845 101, www.gumi-padjen.hr

Pretraži

Back to Top