Silente 21.11. u Tvornici kulture!

Glazba Komentari isključeni za Silente 21.11. u Tvornici kulture! 11

Silente, pop-rock bend iz Dubrovnika koji je u manje od godinu dana stekao respektabilan broj fanova i postao sedmorka o kojoj se naveliko priča u Zagrebu će u četvrtak, 21. studenog u malom pogonu Tvornice kulture predstaviti debitantski album „Lovac na čudesa“.


Album "Lovac na čudesa", koji je producirao Nikša Bratoš, izlazi 28.10. pod okriljem Aquarius Recordsa i IDM Musica.

Silente su na sebe skrenuli pažnju već prvim singlom „Terca na tišinu“ (do danas preko 472 tisuće pogleda!), a zatim i aktualnim singlom „Još jednom“. Bend predvode braća Karamehmedović – Sanin i Tibor – koji potpisuju tekst i glazbu, a osim njih tu su Doris Kosović (vokal), Lorena Milina (violina i vokal), Ana Vlainić (violina i vokal), Šimun Končić (klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi). Prepoznao ih je redatelj i glumac Dejan Aćimović koji je snimanjem videospotova za pjesme „Terca na tišinu“ i „Još jednom“ pomogao da izađu iz dubrovačkih okvira i pridobiju pažnju publike i medija. „Terca na tišinu“ nekoliko tjedana boravi i na vrhu Službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe.
Silente su proteklo ljeto proveli iznimno radno, što zbog snimanja albuma, a tako i brojnih nastupa. Upravo su proteklog vikenda nastupili u Šibeniku, a prije toga i u rodnom Dubrovniku, u parku Orsula.

Nazvati se imenom SILENTE dok istovremeno stvaraš vokalno snažnu i prodornu glazbu koja ostaje još dugo u uhu nakon samo jednog slušanja, znači samo da itekako stojiš iza onoga što radiš i ne bojiš se što će drugi reći. Drugačije, svježe, originalno… ne propustite grupu Silente 21.11. u Tvornici kulture.

Glazbu potražite na:
www.cedeterija.com
Singlovi su dostupni u digitalnom formatu na iTunes-u i Amazonu, a poslušati ih možete na Deezeru.
ULAZNICE:
Ulaznice su od danas u prodaji putem sistema www.ulaznice.hr te u Aquarius Music Shopovima na adresama Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29.
Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta.

Pretraži

Back to Top