Škoda JETI

Auto moto Komentari isključeni za Škoda JETI 23

Nekad nije bilo moguće imati vozilo sa tolikim terenskim mogućnostima, a da ono nije na prvi pogled odavalo sve svoje atribute.

Škoda JETI

Nekad nije bilo moguće imati vozilo sa tolikim terenskim mogućnostima, a da ono nije na prvi pogled odavalo sve svoje atribute. Danas je neko drugo vrijeme, kupci su sve zahtjevniji naviknuti prvenstveno na udobnost i sigurnost. Moderan dizajn, kvaliteta materijala, funkcionalna i elegantna unutrašnjost moraju pratiti naprednu tehnologiju. Škoda JETI je praktičan gradski automobil odlične preglednosti, na otvorenoj cesti vozilo iznimne snage i vrlo dobre upravljivosti.
Vozilo smo testirali na običnim ljetnim gumama po blatnjavim šumskim putevima, na okomitim makadanskim usponima, mokrim travnatim površinama sa bezbroj oštrih uspona, udubina, krtičnjaka, ali bez obzira na uvjete vozilo jednostavno daje do znanja da za njega ne postoje prepreke. "OFF ROAD" način rada je najbolji dojam ostavio pri spustu makadanskom cestom koja nikako nije tipična, naime očito nečijom nepažnjom kamena podloga nije odgovarajuće postavljena i ostavlja dojam žive, propadajuće ceste na kojoj bi obično vozilo imalo velikih problema – ali ne i Škoda JETI!!!
– ovo vozilo je pogodno za sve i svakog, i za poslovne ljude i za obitelj, dovoljno je veliko za duža putovanja, a ipak dovoljno malo za gradske gužve.
– možda ćemo najbolje primjere iskoristivosti vozila vidjeti iduće turističke sezone kad sa zapada krenu dobro opremljeni turisti spremni za aktivan odmor, natovareni različitim pomagalima (biciklima, kajacima, daskama za jedrenje…)

Pretraži

Back to Top