Škoda Praktik

Auto moto Komentari isključeni za Škoda Praktik 10

Novo gospodarsko vozilo Škoda Praktik, s lakoćom se kreće kroz gradski promet. Zahvaljujući njegovoj upravljivosti i dimenzijama lako ćete ga parkirati, a zbog novih štedljivih motora u ponudi možete očekivati i ekonomične troškove rada.


Škoda Praktik dokazat će se uspješnom u pogledu prijevoza manjih tereta, na primjer kućnih dostava, jednako kao i u flotama većih tvrtki. Iza vanjskog izgleda kompaktnog vozila skriva se iznimno prostrana unutrašnjost kako za teret tako i za dva putnika. 1,900-litarski teretni prostor lako je dostupan sa tri strane: kroz široka i visoka bočna vrata te velika stražnja peta vrata. U prostoru vozača i suvozača, koji je od teretnog prostora sigurno odvojen pregradom s rešetkom u gornjem dijelu, putnici će se osjećati udobno kao u putničkom automobilu.
Vozilo u standardnoj opremi dolazi s prednjim zračnim jastucima, a radi povećanja sigurnosti Vaš automobil također možete opremiti elektronskim sustavima poput ESP-a (Elektronski program stabilnosti) itd.
Tehnički podaci
Konstruktorima nove Škode Praktik uspjelo je osmisliti vozilo koje se odlikuje izuzetno visokim stupnjem funkcionalnosti, a ujedno nudi udobnost i svojstva vožnje karakteristična za osobno vozilo.
Benzin ili dizel? Škoda Praktik u ponudi sadrži četiri vrste motora. Kod dizelskih motora Vas očekuju snažni, ali ipak ekonomični 1,2 l TDI Common Rail motori sa 55 kW ili 66 kW.
Kod benzinskih motora se 1.2 l HTP s 51 kW pokazao optimalnim za gradsku vožnju. Odlike 1.2 l TSI motora sa 63 kW su dobra i dinamična startnost uz smanjene vrijednosti potrošnje.
Sve varijante motora serijski raspolažu manualnim 5-stupanjskim mjenjačem, koji je za motore jače snage još specijalno usavršen. Obje izvedbe mjenjača nude brzo, precizno mijenjanje stupnjeva prijenosa s kratkim putevima prijenosa. Prijenos vibracija i zvukova u unutrašnji prostor vozila pritom je sveden na minimum.
Više informacija: ETT d.o.o. , Mala Švarča 155, Karlovac, Tel.fax: 047 609-333 , www.ett.hr

Pretraži

Back to Top