Slastičarnica Mozart otvorila jesensko/zimsku sezonu

Događanja Komentari isključeni za Slastičarnica Mozart otvorila jesensko/zimsku sezonu 24

U subotu 23.10. na domjenku i druženju ispred slastičarnice Mozart službeno je otvorena jesensko zimska sezona u slastičarnici te svečano obilježen završetak radova na pročelju zgrade.


U bogatom i nadasve slasnom programu uživao je velik broj naših sugrađana. S lastičarnica Mozart je za tu prigodu pripremila izložbu torti iz asortimana i degustacije slastica. Druženje je dodatno zagrijala i degustacija kuhanog vina i vrućeg punča.Još jedan veliki uspjeh za Pekarnice Vuljanić i Slastičarnicu Mozart.
Torte i kolači
U slastičarnici Mozart naša slastičarka posvećuje puno ljubavi i pažnje svojim tortama i kolačima tako da dobije slasticu koja će obradovati Vaše ukućane, djecu, goste, prijatelje…
Naš veliki izbor torti, kremastih i suhih kolača, zasladit će svaki objed, Vašu proslavu ili vjenčanje. Voće, kesten, rum, cimet i limunova korica probudit će u vama sjećanje na neopisivo mirisne i ukusne kolače slastičarnice Mozart.
Da uveličamo Vašu svaku proslavu i svečanost, nudimo naše torte i kolače za dostavu u Vaš dom ili jednostavno dodite i odaberite svoju slasticu.
Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju. Besplatna dostava torti i kolača na području grada Karlovca za narudžbe iznad 30 kn.
Pogledajte galeriju slika
Više informacija:
Caffe Mozart slastice, Trg Matije Gupca 1 (korzo), Karlovac, 047 611 226

Pretraži

Back to Top