Smanjite stres!

Nagradne igre, Zdrav život Komentari isključeni za Smanjite stres! 16

V.B.Z i Promoizlog.net poklanjaju vam 2 primjerka knjige Dr.Oz – Smanjite stres! Koristeći svoju popularnost kao vrhunski zdravstveni stručnjak u Oprah showu, dr. Mehmet Oz pokrenuo je 2009. THE DR. OZ SHOW koji je ubrzo postao jedan od najgledanijh televizijskih talk showa.


Knjige su osvojili:
Nikola Bulić
Marija Milić

Knjiga “Smanjite stres!” potpuno će promijeniti vaš pogled na stres i pomoći vam da shvatite njegove mehanizme. Doktori Oz i Roizen nude vam mnoštvo korisnih savjeta, aktivnosti, meditacijskih tehnika, prehrambenih preporuka i ostalih »alata« koji će vas uputiti kako da se opustite, zračite pozitivnom energijom i uživate u svim prekrasnim stvarima koje vam nudi život.
U svijetu u kojem imamo sve više odgovornosti, informacija, elektroničkih naprava i načina na koje možemo poboljšati svoj društveni položaj, nije neobično što smo pod sve većim stresom. Zašto? Zato što i mi sami, reagirajući na sve brojnije zahtjeve koji nam se s tim u vezi nameću, želimo svega više. Želimo više vremena, novca, energije, sna, više gadgeta, više uzornih prijatelja, još više reality emisija koje će nam skrenuti pozornost s ozbiljnih životnih problema.
Stres utječe na svaki djelić našeg života: izgled, mentalno zdravlje, duljinu života, kvalitetu sna, prehranu… Iako je katkad i moćan motivator, u većini nam slučajeva škodi i ostavlja trajne posljedice na naše zdravlje, međusobne odnose i na kvalitetu života općenito, uzrok je pretilosti, nesanici i brojnim ozbiljnim bolestima. Upravo je zato veoma važno imati dobar plan za ublažavanje stresa kojem smo izloženi na poslu, kod kuće i u brojnim drugim svakodnevnim aktivnostima i situacijama.

75 najboljih savjeta koji će vam pomoći
da kontrolirate stres
i vratite život u ravnotežu

Pretraži

Back to Top