Snažno krenuti u pospremanje: Viking vrtne sječkalice za grubo i fino.

Vrt Komentari isključeni za Snažno krenuti u pospremanje: Viking vrtne sječkalice za grubo i fino. 52

Snažne vrtne sječkalice tvrtke VIKING obrađuju i pretvaraju sve u kratko i sitno, sve što u vrtu ostaje od prirodnih sirovina kao što su otkos trave, odrezano granje i ostaci živice.


Tvrdo se granje sjecka a mekani se, organski otpad i lišće usitnjavaju. Tako nastaje najbolja osnova za stvaranje vrijednog komposta i materijala za malciranje, koji ce omogućiti vrtu da ponovno procvjeta.
GE 103- Snažna električna sječkalica s otvorom u obliku djeteline
Posebno snažna, 1,8 kW električna sjeckalica za sjeckanje granja, tvrdeg organskog materijala do ca. 30 mm promjera te lišća i ostalog mekanog materijala. Idealna za pripremu materijala za kompostiranje.
GE 250- Snažna vrtna sječkalica s patentiranom reznom tehnikom
Snažna električna vrtna sječkalica 2,5 kW s kosim lijevkom. Inovativni prekidač s tipkovnicom s folijom i pokazivačem zagona. Patentirana rezna tehnika Multi-Cut 250. Idealna za preradu velikih količina vtrnog otpada ali i grmlja i grana do 30 mm.
GE 355 – Snažna kombinirana sječkalica
Snažna kombinirana sječkalica GE 355 iskazuje se natprosječno velikim lijevkom za punjenje i optimalnom radnom visinom za lako punjenje. Prema želji usitnjava kako debele grane tako i meki materijal u velikim količinama.
GB 370
Top model: vrlo snažna benzinska vrtna sječkalica s ravnim i kosim lijevkom te 6,5 KS motorom i OHV tehnikom. Široka konstrukcija kotača za lagan transport. Mehanizam noža Multi-Cut 370 bez problema prerađuje mekani vrtni materijal, reznice i granje do promjera 45 mm.
Više o sječkalicama možete saznati: COLIBRI, Jamadolska 2b, Karlovac, Tel:047 600 550, Fax: 047 600 551

Pretraži

Back to Top