Solarni grijač vode Eurostar

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Solarni grijač vode Eurostar 29

Koncept EUROSTAR dizajna stvaran je za solarne grijače vode koji su sigurni za okoliš, iznimno učinkoviti, pouzdani, dugotrajni i jednostavni za uporabu. Jednostavno iskoristite sunčanu energiju – sustav radi bez upotrebe struje.


Estetska harmonija sustava EUROSTAR postignuta je "Smart dizajnom".
Visina ugradnje EUROSTAR solarnog grijača vode je najniža moguća i jednostavno se montira na krovove sa crijepom. Bez bušenja ili lomljenja crijepa i bez ugrožavanja nepropusnosti.
Za proizvodnju EUROSTAR-a koriste se visokokvalitetne sirovine.
Solarni grijač vode EUROSTAR proizvodi se u skladu sa međunarodnim standardima za osigu­ranje kvalitete 9001:2000 prema ISO normama i ispituje se u skladu sa europskim standardima EN 12976-2. Rad i pouzdanost kolektora ispitana je u skladu sa EN 12975-2 i certificiran od strane institucija EKEFE DIMOKRITOS, INTA (Španjolska), CSTB (Francuska) i TUV (Njemačka).
EUROSTAR, pionir na medunarodnom tržištu, je solarni grijač vode koji je konstruiran na estetski način sa visokom razinom inženjeringa i u skladu sa zaštitom okoliša.

Eurostar solarni spremnici za grijanje vode
1. EUROSTAR spremnik ima vanjsko kućište od čelika sa premazom otpornim na visoku temperaturu za najbolju zaštitu od kiše, sunca i morskog zraka, koji omogućava trajnost i elegantan izgled.
2.Poliuretanska izolacija, lijevana je u tankovima pod pritiskom, oblaže cilindar i održava visoku temperaturu vode do 48 sati.
3.Zatvorena dvostruka obloga izradena je od čelika debljine 2.0 mm. Zbog velikog prostora gdje se izvršava izmjena topline EUROSTAR se naziva trenutnim solarnim grijačem. Istovremeno, ova obloga ga štiti od hrđe, ljuštenja i smrzavanja. Zbog svoje konstrukcije EUROSTAR je funkcionalan u vrlo toplim klimama, u iznimno hladnim područjima sa temperaturama ispod nule ili čak u područjima sa lošom kvalitetom vode. U bilo kojem slučaju, jednako je učinkovit i pouzdan.
4.Spremnik se sastoji od niskougljičnog čelika od 3 mm sa dvostrukim staklenim premazom, tretirano u peći na 840C. Solarni grijači vode EUROSTAR mogu podnijeti pritisak vode do 3,000kPa (30At ili 440 psi), što omogučava dugogodišnju uporabu bez poteškoća.
5.Anode od čistog magnezija učinkovito štite cilindar od elektrolize. EUROSTAR solarni grijači vode nikada neće korodirati s unutrašnje strane cilindra.
6.Oblačno vrijeme ne predstavlja problem za EUROSTAR. Zahvaljujući pričuvnom električnom grijaču uvijek ima dovoljno tople vode.
7.Termostat sa sigurnosnim osiguračem precizno regulira potrebnu temperaturu vode.
Eurostar kolektori solarnih grijača vode
1. Kućište EUROSTAR kolektora proizvedeno je od posebno konstruiranog istisnutog aluminijskog profila premazanog prahom, bez bilo kakvih vanjskih spojeva, vijaka, matica ili zakovica. Sadržava i poseban utor za gumenu brtvu što ga čini 100% nepropusnim. Istovremeno, snažan sustav potpore otporan je na bilo kakve vremenske uvjete, pa čak i na tajfune.
2.Izolacija od mineralne vune od 400 mm (50 kg/m3) na kolektoru održava vrlo visoke temperature koje za­jedno sa ostalim tehničkim karakteristikama postiže iznimno visoku razinu učinkovitosti.
3.Absorber se sastoji od pune bakrene ploče sa plavim premazom od titana u debljini od 0.20 mm koji je zavaren na bakrene cijevi pomoću ultrazvučnog varenja.
4.Staklo kolektora ima debljinu od 4 mm, nisku razinu željeza, oblik prizme, poboljšano solarno staklo i osigurava maksimalno prodiranje zračenja. Testirano u peči na 1200C uz postizanje maksimalne trajnosti.
5.Posebne matice skrivenih zakovica na stražnjoj strani aluminijskog profila omogućavaju jednostavnu instalaciju na krovovima sa crijepom i ravnim krovovima.
Eurostar solarni grijači vode
Eurostar 150-1-200 – 8.200 Kn (stara cijena: 9.300,00 Kn)
Eurostar 200-1-250 – 8.600 Kn (stara cijena: 9.950,00 Kn)

Više informacija: EUROPROMET d.o.o., Svibanjska 5, 47 000 Karlovac
Mob: 095 803 97 49
www.norveski-radijatori-atlas.webs.com

Pretraži

Back to Top