Spuštene rolete imaju album

Glazba Komentari isključeni za Spuštene rolete imaju album 18

Obavezno provjerite Rock trajanja!!!
Nakon što su energičnim svirkama uživo stekli vjerne poklonike svog autorskog rada, a zatim njihove redove proširili izdavanjem singla “Vesela rock ‘n’ roll pjesma za barit trebe”, Spuštene rolete izdaju i cjeloviti kompaktni disk “Rock trajanja” (Aquarius Records/Spona 2010.).


Uz hitoidne ”Vesela rock`n`roll pjesma za barit trebe” i ”Brijat bed” te energičnu, ali gorku ”Klošar, da” koje su se našle na singlici, album donosi još osam potencijalnih rock uspješnica, od kojih će poklonike Ramonesa posebno razveseliti pjesma o punk rockeru Šimi; prerada hita Sheena is a punk rocker .
U maniri ranog Psihomodo popa ili evocirajući neprežaljenu Zadrugu, Rolete pjevaju o kvartovskim luzerima (Sponzor, Klošar, da), običnim ljudima koji se nadaju boljoj sreći s druge strane ulice (Preko ulice, Gdje si bio), ali su ponekad i sretno zaljubljeni (Brijat bed), zasluženo se odmaraju (Goišnji rock) i svjesni su globalne političke situacije kao u posljednoj pjesmi na albumu: ”U čem je problem”.
Od svojih su početaka promijenili više kvartovskih garaža i članova, ali su zadržali ono najvažnije; element radosti življenja u svom glazbenom izričaju; prštavu energiju koja proizlazi iz spoja rocka, bluesa, punka, garagea i čajne žličice ovih, prstohvata onih utjecaja – koje su oduvijek spremali po vlastitoj recepturi. Sada je konačno nastupilo vrijeme da svoje postojanje objave publici, koliko god da je duga i široka.
Kritičari su ih već prepoznali kao četvrti rock bend koji se iskristalizirao iz serije koncerata pod nazivom Velika rock eksplozija, gdje su ove godine nastupili i kao headlineri prvog festivalskog dana.
Nemoje se zafrkavati, obavezno provjerite Rock trajanja!!!

Rock trajanja donosi:
Gdje si bio
Preko ulice
Brijat bed
Vesela rock and roll pjesma za barit trebe
Klošar, da
Gotova stvar
Goišnji rock
Nose me u lovačkoj vreći
Sponzor
Šime je punk rocker
U čem je problem
www.myspace.com/spusteneroleteband
www.spustene-rolete.com

Pretraži

Back to Top