Staklo-commerce grupa d.o.o.

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Staklo-commerce grupa d.o.o. 30

Obratite se s povjerenjem ukoliko želite staklene stepenice, vrata, kuhinjske zidove, pregradne stijene, tuš kabine, nadstrešnice, podove, ogledala, staklenu galanteriju…


100% domaća tvrtka koja se sastoji od tvrtki Staklo Commerce d.o.o. i Eurostaklo d.o.o..

Tvrtka Staklo Commerce je osnovana 1989. godine. Osnovna je djelatnost proizvodnja izo stakla, a bavi se i obradom ravnog stakla, kaljenjem stakla te izradom stakla za interijere i namještaj. Pored proizvodnje i obrade, raspolažu timovima za ugradnju i montažu stakla na objektima, čime zaokružuju proces od ideje do realizacije. Dugogodišnjim radom u staklarstvu stručni tim je stekao znanja i iskustva, koja dopunju upotrebom suvremenih strojeva i obradnih centara.

Eurostaklo d.o.o. se bavi proizvodnjom pvc i alu stolarije, roletni, klupčica i komarnika. Njemački profili Inoutic vrhunske su kvalitete, u 6 komornoj izvedbi sa vrhunskom kV vrijednosti.
Staklo-commerce grupa je, ukratko, hrvatska poslovna grupacija čiji stručni tim svojim iskustvom, znanjem i vještinom, svaku Vašu želju upotpunjuje modernom i funkcionalnom izvedbom kako bi Vaš interijer postao ugodan prostor u kojem boravite. Obratite se s povjerenjem ukoliko želite staklene stepenice, vrata, kuhinjske zidove, pregradne stijene, tuš kabine, nadstrešnice, podove, ogledala, staklenu galanteriju…

Moderno opremanje interijera danas je gotovo nemoguće zamisliti bez stakla. Razvoj tehnologije ovaj je krhki materijal pretvorio u čvst, siguran i kvalitetan izbor. Svojom transparentnošću, poboljšanim svojstvima, mogućnostima obrade, oblikovanja i bojanja, staklo je zaslužno među vodećim materijalima koji su nezaobilazni u opremanju interijera.

Nastavljajući svoju poslovnu misiju i filozofiju, poseban naglasak daju kvaliteti proizvoda, čime žele istaknuti predan pristup poslu i zaslužiti povjerenje kupaca. Za konkurentnost i opstanak na tržištu nužno je ulaganje u opremu zbog čega u Staklo Commerce-u od samih početaka nastoje ići korak ispred drugih i ulažu u najnoviju tehnologiju.

Vrata, pregradne stijene
Estetski ugodna i upotpunjavaju čovjekov životni i radni prostor. Postoji više modela staklenih vrata, a modeli ovise o klijentovim željama. Stakla koja se koriste za izradu staklenih vrata i pregradnih stijena debljine su od 8 do 19 mm. Stakla moraju biti kaljena ili laminirana. Mogu se koristiti pjeskarena stakla, stakla u boji, satinirana, satinirana u boji ili prozirna.
Kuhinjski zidovi, radne ploče
Staklo je kao materijal vrlo zahvalno radi mogućnosti obrade, ali i modernog izgleda. Iz tih razloga sve se više koristi i u uređenjima kuhinja. Izrada kuhinja je u potpunosti prilagođena zahtjevima klijenata. Staklo koje se koristi kao kuhinjski zid debljine je od 4 do 6 mm, ali može se izraditi i u debljini od 8, 10 i 12 mm. Postavljamo kaljena stakla koja su bojana po želji kupca. Staklo se koristi i kao radna površina, gdje je potrebna veća debljina stakla koje se dobije laminiranjem 3-5 slojeva. Osim kaljenih emajliranih stakala, za izradu kuhinjskih obloga, zidova i lica elemenata koristi se i lacobel staklo u različitim bojama.
Tuš kabine
Razvoj tehnologije za obradu stakla omogućuje izradu staklenih tuš kabina po mjeri. Transparentnost stakla nudi jednostavnost, eleganciju i funkcionalnost. Staklo koje se koristi za izradu tuš kabina je toplinski obrađeno (kaljeno) te može biti debljine 8-10 mm, različitih boja, ovisno o željama i potrebama klijenata. Staklene tuš kabine su isključivo bezokvirne, a učvršćuju se konzolama od nehrđajućeg čelika i silikonom. U izradi tuš kabina se osim prozirnog stakla koristi i satinirano staklo u boji.
Stepenice i ograde
Staklene stepenice i ograde zahtijevaju zadovoljavanje sigurnosnih standarda, stoga se izrađuju od termički obrađenog i laminiranog stakla.
Staklene fasade
Staklene fasade predstavljuju nezaobilazan dio današnje arhitekture zbog svog veličanstvenog i atraktivnog izgleda. Izrađuju se na četiri načina tako da razlikujemo strukturalnu, polustrukturalnu, kontinuiranu i spider fasadu.
Staklo commerce grupa d.o.o.
Bana Jelačića b.b., 31421 Satnica Đakovačka, tel: 031 852 116, 031 852 000, fax: 031 852 009
[email protected], www.staklo-commerce-grupa.hr
Izvor: PROMO Gradnja B2B časopis

Pretraži

Back to Top