Stigao novi model Dacia Duster

Auto moto Komentari isključeni za Stigao novi model Dacia Duster 23

Zak d.o.o. ovlašteni koncesionar i prodajno-servisni centar za Renault i Dacia vozila poziva vas da ih posjetite i upoznate se sa novim modelom.

Performanse pravog terenca
Dacia Duster zbog velike udaljenosti od tla i velikih kutova svladavanja terena ima sve sposobnosti vozila s pogonom na sva četiri kotača (4 x 4). Opremljen je novim šeststupanjskim ručnim mjenjačem koji nudi kratki 1. stupanj prijenosa te ima jednostavnu i intuitivnu ručicu. Zato je Duster kompaktan i lagan automobil s obzirom na svoju veličinu, što mu osigurava veliku okretnost.
Nenadmašan odnos cijene i udobnosti boravka
Prodajna cijena je na razini malog automobila, i to od 79.900 kuna naviše, a nudi udobnost boravka na razini vozila višeg razreda. Dacia Duster je praktično i funkcionalno vozilo. U njegov putnički prostor može se smjestiti 5 putnika, a obujam prtljažnog prostora (ovisno o verziji) može iznositi i do 475 dm3. S preklopljenim stražnjim sjedalima, dobiva se čak 1636 dm3 prostora. Ako se naslon prednjeg sjedala preklopi, u kabinu je moguće smjestiti predmete dužine do 2,65 m.
Ekonomičan terenac ekološki prihvatljiv
Dacia Duster s motorima dCi dokazuje da terenac može biti ekonomičan i prihvatljiviji za okoliš. Odlikuju ga umjereni troškovi korištenja zbog optimalnog programa redovitih pregleda u servisu, štedljivih motora koji istodobno štite okoliš. Ti se motori mogu pohvaliti niskim emisijama CO2, koje su niže od 140 g/km kod verzija 4×2, te niže od 150 g/km kod verzija 4×4. Pravi smisao za uštedu!
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top