STIHL akumulatorske škare za živicu HSA 65 i HSA 85

Vrt Komentari isključeni za STIHL akumulatorske škare za živicu HSA 65 i HSA 85 36

Snažni noviteti za profesionalce i zahtjevne vrtlare. Od sada STIHL škare za živicu i s baterijom. Novi snažni paketi HSA 65 i HSA 85 ispunjavaju profesionalne zahtjeve koji se odnose na snagu reza i radni komfor.


Za to će se pobrinuti inovativno 3 u 1 djelovanje. Jer STIHL istodobno kombinira 2 visoko djelotvorne kompnente: snažnu 36 V Litij – Ionsku bateriju, veliki okretni moment i dijamantno brušene specijalne noževe upečatljivih dimenzija.
Rezultat: vrhunska djelotvornost na živici. Mobilne, tihe i snažne. Pravi STIHL proizvod.
Novi radni komfor
STIHL Akumulatorske škare za živicu uvjerljive su i u svojoj opremi za rad: s puno slobode kretanja, manje buke, jednostavnim startanjem i rukovanjem.
Mobilne, čiste i tihe: Radite potpuno slobodno i nesputano – bez kabela, bez goriva i jake buke.
Spretne i štedljive: Režite udobno, fleksibilno i štedite snagu – s lijevom ili desnom rukom, s manje vibracija i dobro balansiranim uređajem.
Jednostavno i njegovano: Jednostavno startajte, rukujete i njegujete – s komfornim baterijskim pogonom, praktičnim polugama za obje ruke i glatkim površinama kućišta.
Tako opremljene mogu se koristiti za šišanje živica osjetljivim na buku kao što su naselja, parkovi ili javne površine…
Oznaka STIHL Litij –Ion – Pro označava inovativnu baterijsku tehnologiju u STIHL uređajima. Ona stoji uz vrhunsku profesionalnu baterijsku kvalitetu.
Uvjerite se u snagu i izdržljivost novih STIHL akumulatorskih škara za živicu.
Više informacija:Colibri, Jamadolska 2b, Karlovac, Tel:047 600 550, Fax: 047 600 551

Pretraži

Back to Top