STIHL I VIKING novi akumulatorski uređaji: Pokretni, tihi i snažni

Vrt Komentari isključeni za STIHL I VIKING novi akumulatorski uređaji: Pokretni, tihi i snažni 54

Prinova u obitelji proizvoda: Već u proljeće 2009. uvedene STIHL akumulatorske škare za živicu su zaista oduševile. Sada su tu za njegu zelenih površina i nasada četiri slijedeća akumulatorska modela uređaja s litij-ionskom tehnologijom, koji će vam pružiti potporu u radu, prije svega idealni za primjenu u područjima osjetljivim na buku.


Novi STIHL akumulatorski modeli – uređaj za puhanje, dvije motorne kose i jedna motorna pila – kao i dvije VIKING akumulatorske kosilice, sve njih ujedinjuje slijedeće: rade vrlo tiho, bez ispušnih plinova i bez uporabe kabela te omogućuju neograničenu pokretljivost. Izuzetno praktično: zahvaljujući inovativnoj izvedbi sva tri akumulatora, uključujući uređaj za punjenje u klasi 36-V kompatibilni su sa svih pet akumulatorskih modela uređaja. Mudro, inovativno i jedinstveno – zapravo samo STIHL.
Osobine koje zaista uvjeravaju:
Sasvim svejedno da li gradite s drvetom, kosite travu, trimate rubove travnjaka, režete živicu ili čistite lišće: sa novim STIHL i VIKING akumulatorskim uređajima obavit ćete ove poslove u tren oka. Njih odlikuje funkcionalni dizajn, izvanredna ergonomija i snaga motora koja se daje vidjeti. Tako je ova akumulatorska prinova prikladna za profesionalne i povremene korisnike – kao osnovni uređaj ili idealna dopuna za benzinski uređaj.
Rade spretno uz uštedu snage: Svi akumulatorski uređaji dokazuju se malom težinom i ugodno niskim vrijednostima vibracija. Svaki uređaj uključuje se i isključuje jednostavno, pritiskom gumba.
Jednostavno praktično: Kompaktna izvedba nije samo oku ugodna: zahvaljujući glatkoj površini na nju se na nakuplja obrađeni materijal ili ne ostaje ovješen u granama. Također, uređaji nisu skloni prikupljanju nečistoće i vrlo lako se čiste.
Prednosti snage: STIHL Elektronički regulirani elektromotor (EC) bez četkica radi s visokom energetskom učinkovitošću i gotovo bez ikakvog mehaničkog trošenja. Zahvaljujući visokoj efikasnosti akumulatorska energija se pretvara u upečatljivu radnu snagu.
Colibri – Servisno trgovački obrt
Jamadolska 2b, Karlovac
Tel: 047/ 600 550

Pretraži

Back to Top