STIHL motorne pile

Vrt Komentari isključeni za STIHL motorne pile 27

Vrhunska tehnologija do posljednjeg detalja.


Drvo je jedan od najstarijih ogrjevnih i građevinskih materijala čovječanstva. Koristi se više od 400.000 godina. A danas brže, udobnije i stručnije nego ikada. Jer spretne STIHL motorne pile pojednostavljaju izradu drveta za ogrjev uz pomoć mnogih praktičnih detalja u opremi i svojom snagom propusnosti. I ne samo to: ovi snažni pomagači dokazali su se u radu kako kod profesionalaca tako i kod povremenih korisnika.
Od izrade drveta za ogrjev, preko njege mladih nasada pa sve do sječe u kultiviranoj šumi. STIHL motorne pile isporučju svojim korisnicima upravo onu snagu i opremu, koja im je potrebna za profesionalan rad. Inovativna tehnika čini ih pri tome vrlo tihim i siromašnim emisijom štetnih ispušnih plinova i vibracijama.
Sve to u pouzdanoj STIHL kvaliteti.
Predstavljamo – MS 441 C-M/ MS 441 C-M W
Prva STIHL profesionalna motorna pila s potpuno elektroničkom regulacijom točke iskrenja i doziranjem goriva. Sthil M-Tronic upravljanje motorom u svakom pogonskom stanju, regulira optimalnu snagu motora, konstantan broj okretaja i vrlo dobro stanje podmazanosti. Ručno podešavanje rasplinjača u potpunosti otpada.
STIHL M-tronic (M)
Motor upravljan u potpunosti elektronički u svakom pogonskom stanju regulira točku iskrenja i doziranje goriva. I to uzimanjem u obzir i vanjskih utjecaja kao što su temperatura, nadmorska visina i kvaliteta goriva. On osigurava optimalnu snagu motora, konstantan broj okretaja i vrlo dobro stanje podmazanosti. Ručno podešavanje rasplinjača u potpunosti otpada kod M-Tronic motora.
Zahvaljujući elektroničkom prepoznavanju hladno/toplog startanja, na kombi ručki postoji još samo jedna startna pozicija. Startate s osjetno manje povlačenja, bez prebacivanja poluge a podmazivanje započinje odmah – čak i nakon hladnog starta. Pri tom M-Tronic pamti postavke vaše zadnje primjene. Stoga vam prilikom svakog novog startanja pod istim vanjskim uvjetima, na raspolaganju stoji potpuna snaga motora. Što još morate učiniti? Napiniti gorivom, startati i piliti.
Sve ostalo za vas će regulirati M-Tronic.
Više informacija:Colibri, Jamadolska 2b, Karlovac, Tel:047 600 550, Fax: 047 600 551

Pretraži

Back to Top