Stiže novi Kenwood KDC-BT50U

HI tech Komentari isključeni za Stiže novi Kenwood KDC-BT50U 10

Kenwood predstavlja KDC-BT50U, uređaj koji može biti samostalna nadogradnja već postojećeg tvorničkog sustava vozila, ali i temelj vrlo ozbiljnog sistema.

KDC-BT50U je nova Kenwoodova uzdanica koja može sve. Radi se o 1-DIN CD prijamniku s vrhunskim 24 bitnim DA pretvaračem koji čita sve vrste muzičkih zapisa (AAC, WMA, MP3) a koji mogu biti pohranjeni na CD-u ili USB stiku. Time mogućnosti za reprodukciju omiljene glazbe ni izbliza nisu iscrpljene: na prednjoj je ploči pored otvora za USB stik i AUX priključak, a KDC-BT50U može upravljati iPod-om i iPhone-om s kojih producira vašu omiljenu glazbu. Pritom se radi o potpunoj integraciji pa se na zaslonu uređaja prikazuje naziv skladbe i izvođača.
KDC-BT50U može poslužiti i kao “handsfree” sustav, jer je opremljen ugrađenim mikrofonom, a za potpuni komfor korištenja i optimalnu kvalitetu zvuka podržava i spajanje dodatnog vanjskog mikrofona.

Pored svih mogućnosti koje nudi, KDC-BT50U opremljen je s tri para izlaza napona 2,5 V za spajanje dodatnih pojačala. Tko odustane od te mogućnosti, može se osloniti na ugrađeno snažno četverokanalno pojačalo koje isporučuje 4×50 W. Pored snage, tu je i kvaliteta: ugrađen je parametarski equaliser zvuka.

Optimalnu integraciju u bilo koji moderni auto s 1 DIN otvorom KDC-BT50U ostvaruje različitim osvjetljenjima zaslona i komandi te se tako prilagođava interijeru vozila u koji je ugrađen. No, to nije sve: ovaj sjajan uređaj podržava i ugrađene daljinske komande kojima je opremljen gotovo svaki moderan automobil.

Uređaj stiže na ovlaštena Kenwood prodajna mjesta diljem RH, po očekivanoj maloprodajnoj cijeni od 1.699,00 kuna.

Više informacija:
SATEL T.O. TRŽNI CENTAR, TRG J.BROZA bb, Karlovac
Tel.:047/642 693

Pretraži

Back to Top