Stolice za hranjenje

Djeca Komentari isključeni za Stolice za hranjenje 24

Sjedenje za obiteljskim stolom podstiče razvoj djeteta

Sa šest mjeseci starosti većina djece počinje samostalno sjediti, a također sve više želi sudjelovati u zajedničkim obrocima s ostatkom obitelji. Istraživanja pokazuju da djetetovo sjedenje s ostatkom obitelji za stolom potiče razvoj govora i niz drugih društvenih vještina. Dijete promatra članove obitelji i počinje imitirati društvene, jezične i motoričke vještine u čemu uživa cijela obitelj.
Danas na tržištu potoji veliki izbor stolica za hranjenje, različitih funkcija, dezena i veličina. Predstavit ćemo Vam 3 osnovna tipa, a Vi prije kupovine razmislite koja će se najbolje uklopiti u Vaš stil života, ali i veličinu životnog prostora.

  1. Ovaj tip stolice za hranjenje je idealan za male prostore, a vrlo jednostavan za ponijeti na godišnji odmor, u restoran, kod bake ili bilo gdje drugdje jer zauzima vrlo malo prostora. Jednostavna je za montažu na stol ili bilo koju drugu ravnu površinu. Konstrukcija stolice je izrađena od metalnih cijevi, a dio za sjedenje od materijala koji se jednostavno skida i pere. Ima sigurnosne pojaseve i pruža punu sigurnost Vašem djetetu i mogućnost druženja za vrijeme obroka bez obzira da li ste kod kuće ili negdje drugdje.
  2. Ova stolica je moderna, funkcionalna i također idealna za obiteljikoje su sklone putovanjima i boravku van kuće. Pomoću sigurnosnih pojaseva se montira na stolicu za odrasle, malih je dimenzija, sklopljena 12,5 x 49 cm, ide u kompletu s torbom za nošenje i spremanje što ju čini idealnom za male stanove ili česta putovanja. Stolica postoji u nizu različitih boja za sve ukuse, a presvlaka se skida što olakšava čišćenje.
  3. Samostojeća stolica za hranjenje je idealno rješenje za udobnost i sigurnost Vašeg djeteta jer ima mogućnost podešavanja naslona i visine stolice u više pšoložaja pa u njoj mogu sjediti djeca i prije šestog mjeseca života. Sklopljena zauzima malo prostora. Pladanj se može podešavati ili skinuti. Ima četiri kotača što olakšava pomicanje, a po potrebi se mogu zakočiti. Boja i dezena ima puno vrsta tako da će svatko pronaći nešto za svoj ukus.

Više informacija:
Stars – specijalizirane dječje trgovine
Trg J.B.Tita 2, Karlovac
Tel.: 047/ 638 585
Banija 11, Karlovac
Tel.: 047/ 648 540

Pretraži

Back to Top