Story & Petrić restorani daruju vas super popustom

Akcije, Hrana Komentari isključeni za Story & Petrić restorani daruju vas super popustom 22

Dragi moji gosti…..
kupite ovaj tjedan magazin STORY,tamo se nalazi kupon sa kojim u našim restoranima LOVAČKI ROG I TEMPO jedete alla carte 2 za 1….kupon je iskoristiv do 26.02.2012.


Požurite po svoj primjerak STORY-a, j er se akcija isplati….
Restoran – kavana Tempo (Mažuranićeva obala 1) – 2 za 1 – vrijedi za 2 osobe
Restoran-kavana Tempo jedan je od tri restorana ugostiteljskog obrta Petrić. Restoran ima certifikat HACCP, koji označava najviši stupanj u kontroli i pripremi jela, na koji su posebno ponosni. Tempo je idealno mjesto za odmor, druženje, kavicu s prijateljima ili poslovni sastanak. Tu su gastronomski specijaliteti á la carte, a iz ponude vina ističu se vrhunska vina ozaljsko-vivodinskog te plješivičkog vinogorja te. Tu je i veliki izbor kolača, slastica i sladoleda.
Restoran Lovački rog (Pojatno bb) – 2 za 1 – vrijedi za 2 osobe
U Karlovcu, gradu u dolini četiri rijeke, čeka vas obilje rekreacije i aktivnog odmora, kada je poželjan predah začinjen ponekim specijalitetom. Lovački Rog, restoran duge i bogate tradicije, s izrazitom ljubavlju i pažnjom vodi obitelj Petrić. Iz ponude preporučuju jela od divljači, teletinu, roštilj, ribu ali i vegetarijanska jela. Zavidan kapacitet uvijek osigurava mjesto za dobrodošle goste. Tu je i lijepo uređen zimski vrt s dječjim igralištem u parku koji čine stogodišnji hrastovi.

Pretraži

Back to Top