Stvorite savršenu oazu mira i relaksacije

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Stvorite savršenu oazu mira i relaksacije 2

Za stvaranje Vaše savršene oaze mira i relaksacije dovoljno je upoznati se sa proizvodnim asortimanom hrvatske tvrtke Aquaestil koja već 13 godina prati vodeće svjetske trendove proizvodnje kupaonskog asortimana.


Topliji dani i slobodno vrijeme odlična su prilika za uređenje kupaonice na način kako ste to oduvijek željeli. Za stvaranje Vaše savršene oaze mira i relaksacije dovoljno je upoznati se sa proizvodnim asortimanom hrvatske tvrtke Aquaestil koja već 13 godina prati vodeće svjetske trendove proizvodnje kupaonskog asortimana, a kupce oduševljava kvalitetom, funkcionalnošću i cijenom svojih proizvoda. Tržište je već prepoznalo vrijednost Aquaestil proizvoda pa se tako ova tvrtka pozicionirala kao vodeći proizvođač kupaonskog asortimana na hrvatskom tržištu, a velik udio izvoza na zahtjevna tržišta EU potvrđuje kvalitetu Aquaestil-ovih proizvoda.
Aquaestil u svojem proizvodnom asortimanu ima sve za savršenu kupaonicu: kvalitetne kupaonske kade i tuš kade od lijevanog akrila, masažne kade, masažne i parne kabine, paravane za kade i tuš kade, sanitetske površine po mjeri i umivaonike od umjetnog mramora te vrhunski kupaonski namještaj. Svi Aquaestil-ovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu, uz primjenu modernih proizvodnih procesa u sklopu programa kontrole kvalitete ISO 9001:2000, a sve je zaokruženo dopadljivim modernim dizajnom koji je jednako toliko ugodan oku, koliko je funkcionalan i ergonomičan za Vaše tijelo.

Lijevani sanitarni akril od kojeg se izrađuju Aquaestil kade i tuš kade potpuno je neporozan, lak za održavanje i čišćenje, ugodan na dodir, a otpornost na zadržavanje bakterija i njegov besprijekoran izgled, čak i nakon dužeg vremena, čine ga idealnim materijalom za tu svrhu. Ovaj materijal je teško oštetiti, a ukoliko se to ipak dogodi, problem se lako rješava laganim poliranjem brusnim papirom visoke granulacije. Aquaestil daje 10 godišnju garanciju na proizvode od lijevanog akrila te pruža uslugu servisa za sve svoje proizvode.
Svi Aquaestil proizvodi nositelji su EN 198 europskog certifikata koji garantira vrhunsku kvalitetu i kompatibilnost kupaoničkih proizvoda.
Aquaestil je za Vas pripremio široku paletu proizvoda koji se izrađuju u različitim dimenzijama kako bi se što bolje prilagodili Vašem konceptu savršene kupaonice, bez obzira na njenu konfiguraciju i veličinu. Većina Aquaestil kada kao dodatnu opciju ima i mogućnost ugradbe jednog od više dostupnih masažnih sustava koji će Vaš užitak kupanja učiniti pravim dožvljajem i revitalizirati Vaš duh i tijelo. Masažni sustavi Aquaestil su 100% pouzdani i sigurni, a ugrađeni sistem samočišćenja u potpunosti eliminira svaku mogućnost zadržavanja prljavština i bakterija koje su obično prisutne u drugim masažnim sustavima.

Moderna kupaonica nezamisliva je bez kvalitetnog staklenog paravana za kadu ili tuš kadu, koji danas osim funkcionalne ima i veliku estetsku ulogu. Aquaestil paravani izrađeni su od najkvalitetnijeg 6 mm kaljenog stakla koje može biti prozirno ili reljefno, a dostupni su u raznim dimenzijama kako bi savršeno pristajali uz svaku kadu i tuš kadu. Osim širokog asortimana standardnih paravana, Aquaestil nudi i izradu po mjeri, nudeći kvalitetna i dugotrajna rješenja za specifične kupaoničke konfiguracije.
Izbor kupaonskog namještaja gotovo nikada nije lagan zadatak jer je nužno pronaći pravi omjer kvalitete, cijene i funkcionalnosti, a dizajn mora biti prikladan Vašem ukusu i kupaonici u koju mora savršeno pristajati. Aquaestil Vam nudi upravo najbolju kombinaciju svega navedenog, a u svojem asortimanu ima mnoštvo različitih linija vrhunskog kupaonskog namještaja koji karakteriziraju moderne linije, funkcionalnost i ekonomična iskoristivost prostora, što je od velike važnosti u manjim kupaonicama. Pri izradi namještaja,
Aquaestil se služi modernim tehnologijama obrade drva, a veliko iskustvo u izradi i velik broj zadovoljnih kupaca najbolja su garancija kvalitete ovih proizvoda. Aquaestil konstantno širi svoj proizvodni asortiman i prati najnovije trendove u dizajnu kupaonskog namještaja, ali se isto tako i prilagođava individualnim potrebama kupaca pa smo sigurni kako ćete u Aquaestilu pronaći upravo savršeni namještaj za Vašu kupaonicu.
Posjetite www.aquaestil.hr i pobliže se upoznajte sa cijelim asortimanom.
Izvor: PROMOGRADNJA B2B ČASOPIS

Stvorite savršenu oazu mira i relaksacije

Dom Komentari isključeni za Stvorite savršenu oazu mira i relaksacije 0

Lijepi ljetni dani i slobodno vrijeme odlična su prilika za uređenje kupaonice na način kako ste to oduvijek željeli.

(više…)

Pretraži

Back to Top