SUNNYSIDERS – koncertna promocija

Glazba Komentari isključeni za SUNNYSIDERS – koncertna promocija 8

Tri tjedna nakon izvrsnog nastupa u zagrebačkoj Tvornici ispred legendarnog blues gitariste Johnnyja Wintera, SUNNYSIDERS su pripremili središnju promociju svog albuma prvijenca nazvanog LICENCE TO BLUES (Spona CD 164).


S obzirom da je dobar dio albuma inspiriran prošlogodišnjim putovanjem u Memphis, šetnjama uz Mississippi i događanjima na Beale Street, jednoj od najpoznatijih svjetskih glazbenih ulica – ne treba se čuditi da su za svoju promociju izabrali Caffe Kinoteka.
Riječ je o unikatnom zagrebačkom (neglazbenom) prostoru ležerne atmosfere u kojem se povremeno ipak svira i koji po mnogima ima onu opuštenost kakvu tako lako postižu američki kafići s malom pozornicom u kutu, koja kao da je tu sasvim slučajno.
Nakon što su kao predstavnici Hrvatskih blues snaga u veljači prošle godine na 27th International Blues Challengeu u Memphisu u konkurenciji isključivo američkih izvođača izborili polufinale, SUNNYSIDERS polako grade vlastitu karijeru i prepoznatljivost te će u Kinoteku, s daleke obale bluesa, donijeti dinamičnu, uglavnom akustičnu veselu autorsku glazbu i pamučnu atmosferu američkog juga.
Caffe Kinoteka, Kordunska 1, petak, 23.3.2012. u 21.00 sati – Slobodan ulaz
Sunnysiders su:
Boris Hrepić – Hrepa: vokal, gitara, ukulele, benđo, usna harmonika, stomp
Antonija Vrgoč – Ro La: vokal, gitara, perkusije, stomp
Goran Gubić – Hans: gitare
Igor Paradiš – Šparka: cajon, udaraljke

Pretraži

Back to Top