Susret plesnih ansambala

Događanja Komentari isključeni za Susret plesnih ansambala 19

U subotu, 13. studenog, u Domu OS RH “Zrinski” Karlovac, održat će se 21. susret hrvatskih plesnih ansambala.


U organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti Karlovačke županije i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture vidjet ćemo 24 plesna ansambla iz Hrvatske i 3 iz Slovenije.
Susret će započeti u 11 sati podjelom zahvalnica i priznanja. Potom slijede nastupi ansambala i po završetku prvog djela plesnih točaka slijedi kratki okrugli stol.
U 13.30 slijedi otvorenje izložbe “10 godina plesne radionice Ilijane Lončar” autora Mislava Bošnjaka uz projekciju dokumentarnog filma Daria Haka o toj plesnoj radionici.
Drugi dio plesnih točaka počinje u 15.30. Karlovac će se predstaviti sa dvije koreografije u izvedbi Studia 23 sa koreografijom Ivane Rumenović “Kraljevstvo luda”, na glazbu iz filma Moulen Rouge, a kao osma točka poslijepodnevnog programa na redu je koreografija Vere Mitrović Vrbanac “Ples za ples” na glazbu Gorana Ilića.
Nastupe ansambala stručno će popratiti tročlana prosudbena komisija u sastavu Vlasta Kaurić, Vlatka Vrhovšek i Tihomir Kološić.

Pretraži

Back to Top