SVADBAS sa skladbom'GUBIMO'najavljuju novi album

Glazba Komentari isključeni za SVADBAS sa skladbom'GUBIMO'najavljuju novi album 18

Napokon smo dočekali nešto novo od grupe Svadbas! I to šest godina nakon izlaska hvaljenog albuma ‘La la’ koji je donio veliki hit ‘Treblebass’ (proglašenim PJESMOM GODINE 2005. na nacionalnim godišnjim glazbenim nagradama ZLATNA KOOGLA I PORIN) te skladbe ‘Pričaj mi o ljubavi’ i ‘Više nije važno tko je kriv’.


Grupa Svadbas jučer je na veliko oduševljenje fanova predstavila publici novu pjesmu, prvu s njihovog budućeg izdanja, i to na poseban način.
Riječ je o skladbi ‘Gubimo’ – autorskom djelu Pavla Miholjevića i Jure Ferine, a video snimak se može pogledati ekskluzivno na web stranicama regionalnog MTV-ja – mtv.com.hr, mtv.rs i mtv.si. Video materijal snimljen je uživo u studiju Svadbasa sredinom travnja, režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo, a montirala Anita Jovanov.
"Gubimo" je pjesma koja točno pokazuje u kojem se smjeru band kreće, jedna je od naših omiljenih, ali ne čini nam se logičim izborom za radijski singl. Zato smo je odlučili ovako pustiti van, preko weba, posebnim kanalima. Trebala bi dati ljudima okus novog albuma na kojem radimo i koji bi trebao biti gotov slijedećih mjeseci“– pojašnjavaju Svadbasovci.
Napominjemo – ovo nije regularan spot grupe, kao što niti pjesma nije singl, već samo prvi snimljeni materijal benda koji će se naći na novom albumu Svadbasa.
Svadbas – "Gubimo":
http://www.mtv.com.hr/tv/mtv-premijera/mtv-ekskluziva-svadbas-gubimo
www.facebook.com/svadbas
Prisjetimo se velikog hita: Svadbas -Treblebass.

http://www.youtube.com/watch?v=xWYMS77ojJU

Pretraži

Back to Top