Svadbena torta

Hrana Komentari isključeni za Svadbena torta 73

Neka vaš dan iz snova uveliča slastičarnica Mozart. Svadbena je torta sastavni dio ceremonije vjenčanja još od srednjovjekovnih vremena. Prvotno se pekla od pšenice, simbola plodnosti i blagostanja.


Danas je rezanje torte prvi zajednički zadatak mladenaca. Hraneći jedno drugo tortom, oni pokazuju svoju obostranu ljubav i poštovanje. U slastičarnici Mozart mladenci biraju oblik, boju, veličinu i dekoraciju torte.
Torte mogu biti na više katova, kvadratne, okrugle ili u obliku srca.
Boja može biti prema vašoj želji od bijele, boje šampanjca do crvene. Dekoracija je obično jedan detalj svadbene torte, koji ju čini bogatijom i ljepom.
Izrađujemo ga od jestivih masa ili može biti voće koje će krasiti Vašu tortu.
Lijepi ukras svadbene torte je i buketić cvijeća ili samo latice? – neka bude to Vaš odabir.
Osim izgleda za svadbenu tortu je bitna stvar i okus. Svaki kat torte može biti zasebnog okusa ili želite samo jedan okus – to će naši mladenci odlučiti. A sve okuse mogu degustirati kod nas u slastičarnici.
10,00 kn po osobi + posebna ponuda za ugovorenu tortu do 15.03. – 20% popusta
Dođite i za čas ćete odabrati tortu, simbol vašeg budućeg slatkog života.
Uz tortu nudimo i svadbene kolače koji su drugačiji od drugih…mi slažemo za Vas kolače u sali i dekoriramo tacne sa našim slasticama. 1 kg/ 60,00 kn
To nije sve – svaki mladenac i mladenka trebaju nešto pripremiti kod kuće. Prepustite tu brigu nama. Mi vam nudimo kompletnu pripremu hrane i servisiranje na švedskom stolu. Nudimo vam kompletnu catering uslugu. Cijena po dogovoru..
Ako nam povjerite kompletnu organizaciju ovog dijela vaše proslave dajemo vam još popust od 10%.
Caffe Mozart slastice, Trg Matije Gupca 1 (korzo), Karlovac, 047 611 226

Pretraži

Back to Top